10 x edelsteen kraal van Mashan Jade Blue 6mm gat: 1mm

Artikelnummer: Onder G-06 Bak 2 / 6mm
Artikel 50 van 527
€ 2,49 (inclusief btw)
Voorraad 65 stuks

Half edelsteen kraal van Mashan Jade Blue 6mm gat: 1mm

De halfedelsteen kraal van Mashan Jade in blauw, met een diameter van 6 mm en een gat van ongeveer 1 mm, voegt een vleugje serene schoonheid toe aan uw sieradencreaties. De diepblauwe kleur van de Mashan Jade symboliseert rust, kalmte en innerlijke vrede, waardoor het een ideale keuze is voor sieraden die een gevoel van sereniteit en harmonie willen uitstralen.

Mashan Jade staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen, die kunnen helpen om stress te verminderen en emotionele balans te bevorderen. Het dragen van sieraden met Mashan Jade kan een gevoel van kalmte en welzijn bevorderen, en kan ook worden geassocieerd met spirituele groei en intuïtie.

De diepblauwe kleur van de Mashan Jade kraal straalt een gevoel van diepte en mysterie uit, waardoor het een intrigerende en aantrekkelijke keuze is voor allerlei soorten sieraden. Of het nu gaat om armbanden, kettingen of oorbellen, deze kraal voegt een vleugje tijdloze elegantie toe aan elk ontwerp.

Het is belangrijk op te merken dat hoewel edelstenen zoals Mashan Jade mogelijk positieve eigenschappen hebben, ze geen vervanging zijn voor medische behandelingen. Bij aanhoudende gezondheidsklachten wordt geadviseerd om een medische professional te raadplegen.

Voeg een vleugje rust en schoonheid toe aan uw sieraden met deze prachtige halfedelsteen kraal van Mashan Jade in een diepblauwe tint. Laat uw creativiteit de vrije loop en creëer betoverende sieradenstukken die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook een gevoel van innerlijke vrede en sereniteit uitstralen naar de drager.

 

 

Specificatie Omschrijving
Kleur Blauw

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss