10 x edelsteen kraal van gestreepte Agaat 6mm hot pink

Artikelnummer: stelling magazijn 1 bak 57
Artikel 244 van 527
€ 2,49 (inclusief btw)
Voorraad 51 stuks

Half edelsteen kraal van gestreepte Agaat 6mm hot pink gat: 1mm

Betreed de wereld van betoverende creativiteit met onze 6mm gestreepte Agaat kralen in levendig hot pink. Bij 't Kralenstulpje begrijpen we hoe belangrijk het is om hoogwaardige sieradenonderdelen te hebben voor uw creatieve projecten, en deze prachtige Agaat kralen zijn daar geen uitzondering op.

Deze opvallende kralen dragen de unieke schoonheid van gestreepte Agaat met zich mee, een edelsteen die bekend staat om zijn diverse tinten en patronen. De levendige hot pink kleur voegt een speels en levendig element toe aan uw sieradenontwerpen, waardoor ze opvallen en indruk maken.

Gestreepte Agaat heeft niet alleen een visuele aantrekkingskracht, maar het wordt ook vaak geassocieerd met positieve energie en eigenschappen. Het wordt gezegd dat Agaat de aura reinigt en stabiliseert, negativiteit omzet in positiviteit en mentale functies zoals concentratie en analytisch vermogen verbetert. Bovendien heeft Agaat een kalmerende werking en kan het helpen bij het verlichten van innerlijke woede en spanning, terwijl het een gevoel van geborgenheid en veiligheid creëert.

Met onze 6mm gestreepte Agaat kralen in hot pink kunt u unieke armbandjes, kettingen en andere sieraden maken die uw persoonlijkheid weerspiegelen en een vleugje levendigheid aan uw stijl toevoegen. Bij 't Kralenstulpje streven we ernaar om u hoogwaardige edelsteen kralen te bieden die u inspireren om prachtige en betekenisvolle sieraden te maken.

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss