10 x edelsteen kraal unakite 4 mm gat: 1mm

Artikelnummer: Stelling F-03 Casper
Artikel 241 van 527
€ 1,99 (inclusief btw)
Voorraad 126 stuks

Half edelsteen kraal unakite 4 mm gat: 1mm

Bekijk onze prachtige half edelsteen kraal van Unakite in 4 mm formaat, een betoverende toevoeging aan uw sieradenprojecten. Deze kraal straalt een mix van groen en roze uit, met subtiele aders en patronen die een unieke en natuurlijke uitstraling geven.

Unakite is een combinatie van groene epidoot, roze veldspaat en kwarts, en staat bekend om zijn balancerende en aardende eigenschappen. Het zou harmonie en evenwicht brengen, en helpen om emoties in evenwicht te brengen. Met zijn rustgevende kleuren en natuurlijke patronen, voegt de 4 mm Unakite kraal een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan uw sieradenontwerpen.

Deze kraal is perfect voor het maken van armbandjes, kettingen, oorbellen en andere sieraden. De veelzijdigheid van de 4 mm Unakite kraal maakt het een geweldige keuze voor allerlei soorten sieradencreaties.

Bij ons vindt u een uitgebreide collectie edelsteen kralen en andere sieraden onderdelen. Begin vandaag nog met kralen kopen en maak prachtige sieraden, waarbij u de rustgevende en balancerende energie van Unakite kunt ervaren. Laat uw creativiteit de vrije loop en creëer unieke en betekenisvolle sieraden die uw persoonlijkheid weerspiegelen. Voeg de prachtige 4 mm Unakite kraal toe aan uw collectie en laat uw sieraden stralen met natuurlijke schoonheid en harmonie.

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss