10 x edelsteen kraal van Frosted Picasso stone jasper 8mm gat: 1mm grijs

Artikelnummer: Lade 257
Artikel 228 van 527
€ 2,99 (inclusief btw)
Voorraad 40 stuks

Edelsteen kraal van Frosted Picasso stone jasper 8mm gat: 1mm grijs

Deze 8mm Frosted Picasso Stone Jasper edelsteen kraal met een gat van ongeveer 1mm biedt een prachtige en unieke toevoeging aan uw sieradenprojecten. Picasso Stone Jasper, ook wel bekend als Picasso Jasper of Picasso Marble, is een opvallende edelsteen met een karakteristieke mix van aardse kleuren en patronen.

Deze edelsteen wordt vaak geassocieerd met aarding en stabiliteit. Het dragen van sieraden met Picasso Stone Jasper kan helpen om een gevoel van evenwicht en rust te bevorderen, waardoor het een geweldige keuze is voor mensen die streven naar emotioneel evenwicht.

Picasso Stone Jasper staat ook bekend om zijn vermogen om creativiteit en expressie te stimuleren. Het kan inspiratie bieden en helpen bij het overwinnen van creatieve blokkades. Dit maakt het een geweldige keuze voor kunstenaars en creatieve geesten.

Deze edelsteen wordt vaak gebruikt in meditatiesessies om de geest te kalmeren en te verbinden met de aarde. Het kan helpen bij het verminderen van stress en het bevorderen van innerlijke rust.

Het is belangrijk op te merken dat de effecten van edelstenen, waaronder Picasso Stone Jasper, vaak gebaseerd zijn op esoterische overtuigingen en persoonlijke ervaringen, en niet wetenschappelijk zijn bewezen. Als u specifieke gezondheidsklachten heeft, raadpleeg dan altijd een medisch professional.

Met zijn unieke uitstraling en mogelijke spirituele eigenschappen, kan de Frosted Picasso Stone Jasper kraal een waardevolle toevoeging zijn aan uw sieradencreaties, waardoor ze niet alleen mooi zijn, maar ook een diepere betekenis hebben.

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss