10 x edelsteen kraal frosted Picasso Jasper 6mm gat 1mm Grijs

Artikelnummer: Lade 11
Artikel 221 van 527
€ 2,49 (inclusief btw)
Voorraad 53 stuks

Edelsteen kraal frosted Picasso Jasper 6mm gat 1mm Grijs

Deze 6mm Frosted Picasso Jasper edelsteen kraal met een gat van ongeveer 1mm is een prachtige keuze voor uw sieradenprojecten. Picasso Jasper, ook bekend als Picasso Stone Jasper of Picasso Marble, is een opvallende edelsteen met een unieke mix van aardse kleuren en markante patronen.

Picasso Jasper staat vaak symbool voor aarding en stabiliteit. Het dragen van sieraden met deze edelsteen kan helpen bij het bevorderen van een gevoel van balans en kalmte, waardoor het een favoriete keuze is voor mensen die op zoek zijn naar emotioneel evenwicht.

Bovendien staat Picasso Jasper bekend om zijn vermogen om creativiteit en expressie te stimuleren. Het kan inspiratie bieden en helpen bij het overwinnen van creatieve blokkades, waardoor het bijzonder geschikt is voor kunstenaars en creatievelingen.

Deze edelsteen wordt vaak gebruikt in meditatiesessies om de geest te kalmeren en te verbinden met de aarde. Het kan stress verminderen en innerlijke rust bevorderen.

Het is belangrijk om te onthouden dat de eigenschappen van edelstenen, zoals Picasso Jasper, gebaseerd zijn op esoterische overtuigingen en persoonlijke ervaringen, en niet wetenschappelijk zijn bewezen. Als u specifieke gezondheidsklachten heeft, is het altijd raadzaam om professioneel medisch advies in te winnen.

Met zijn unieke uitstraling en potentiële spirituele eigenschappen kan de Frosted Picasso Jasper kraal een waardevolle toevoeging zijn aan uw sieradencreaties, waardoor ze niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook een diepere betekenis hebben.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss