10 x edelsteen kraal Picasso Jasper 6mm gat 1mm Grijs

Artikelnummer: Lade 99
Artikel 231 van 527
€ 2,49 (inclusief btw)
Voorraad 79 stuks

Edelsteen kraal Picasso Jasper 6mm gat 1mm Grijs

De 6mm Picasso Jasper edelsteen kraal met een gat van ongeveer 1mm is een prachtige aanvulling op uw sieradenprojecten. Picasso Jasper, ook wel bekend als Picasso Stone Jasper of Picasso Marble, is een edelsteen met een unieke uitstraling en betekenis.

Picasso Jasper wordt vaak geassocieerd met aarding en stabiliteit. Het dragen van sieraden met deze edelsteen kan helpen om een gevoel van evenwicht en rust te bevorderen, wat vooral nuttig kan zijn in stressvolle tijden.

Bovendien wordt Picasso Jasper vaak gezien als een steen die creativiteit en expressie stimuleert. Het kan inspiratie bieden en helpen bij het overwinnen van creatieve blokkades, waardoor het een favoriete keuze is voor kunstenaars en mensen die op zoek zijn naar manieren om hun creatieve potentieel te vergroten.

Deze edelsteen wordt ook geassocieerd met het openen van de geest en het versterken van spirituele verbindingen. Het kan worden gebruikt in meditatie om de geest te kalmeren en diepere inzichten te verkrijgen.

Het is belangrijk op te merken dat de eigenschappen van edelstenen zoals Picasso Jasper gebaseerd zijn op esoterische overtuigingen en persoonlijke ervaringen, en niet wetenschappelijk bewezen zijn. Als u specifieke gezondheidsklachten heeft, is het raadzaam om professioneel medisch advies in te winnen.

Met zijn grijze tinten en unieke patronen is de Picasso Jasper kraal niet alleen een visueel aantrekkelijke keuze, maar kan deze ook een diepere betekenis toevoegen aan uw zelfgemaakte sieraden.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss