10 x edelsteen Hematiet kralen rond 4mm Gold

Artikelnummer: J-23 Bak Papieren craft zak / 44460
Artikel 24 van 527
€ 1,50 (inclusief btw)
Voorraad 143 stuks

Half edelsteen Hematiet kralen rond 4mm Gold

Deze half edelsteen kralen van Hematiet bieden een prachtige mogelijkheid om uw zelf gemaakte sieraden te verrijken met de unieke eigenschappen van deze steen. Met een ronde vorm en een diameter van 4mm, zijn deze kralen perfect geschikt voor het maken van gepersonaliseerde sieraden.

Hematiet staat bekend om zijn glanzende en metallic uiterlijk, en de goudkleurige variant voegt een vleugje elegantie en luxe toe aan uw sieradencreaties. De diepe glans en warme goudtint maken deze kralen tot opvallende accenten in verschillende ontwerpen.

Volgens oude overtuigingen heeft Hematiet beschermende eigenschappen en wordt het geassocieerd met het aarden van energieën. Het wordt gezegd dat Hematiet kracht, moed en vitaliteit kan bevorderen. Bovendien zou het ook helpen om negatieve energieën af te weren en een gevoel van stabiliteit te creëren.

Bij het kopen van kralen voor uw sieradenonderdelen en het maken van armbandjes, bieden de goudkleurige Hematiet kralen een interessante keuze om uw ontwerpen te verfraaien. Voeg de beschermende en aardende energie van Hematiet toe aan uw zelf gemaakte sieraden voor een betekenisvolle touch.

Het is echter belangrijk om te benadrukken dat de genoemde eigenschappen van edelstenen gebaseerd zijn op traditionele overtuigingen en ervaringen, en niet op wetenschappelijk bewijs. Bij gezondheidsproblemen is het altijd raadzaam om professioneel medisch advies in te winnen. Voeg een vleugje gouden pracht en positieve energie toe aan uw zelf gemaakte sieraden met Hematiet kralen.

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss