10 x edelsteen kralen rond 8mm agaat Natural brown gat c.a. 1mm

Artikelnummer: Bak 79 / 44048
Artikel 63 van 155
€ 2,99 (inclusief btw)
Voorraad 28 stuks

Edelsteen kralen rond 8mm agaat Natural brown gat c.a. 1mm

Foto 2 is gemaakt door Wendy van Zinzo.shop.

♥ Bekijk de prachtige edelsteen kralen van agaat in een natuurlijke bruine tint, met een diameter van 8 mm en een gat van ongeveer 1 mm. Deze kralen zijn een waardevolle aanvulling op uw collectie, of u nu op zoek bent naar kralen voor sieradenonderdelen, kralen wilt kopen voor uw projecten om armbandjes te maken of gewoon geïnteresseerd bent in edelsteen kralen. De natuurlijke bruine kleur van deze agaat kralen straalt warmte en aarding uit, waardoor ze een prachtige keuze zijn voor diverse sieradencreaties.

Deze specifieke foto van de kralen is met vakmanschap vastgelegd door Wendy van Zinzo.shop. De foto toont de natuurlijke schoonheid en unieke eigenschappen van de agaat kralen, waardoor u een duidelijk beeld krijgt van hun esthetiek en textuur.

De agaat is een edelsteen waarvan wordt gezegd dat deze stabiliteit brengt, aardend werkt en een kalmerend effect heeft. Ondanks deze aardende eigenschappen stimuleert agaat ook de intuïtieve ontwikkeling en spirituele groei. Deze steen staat erom bekend dat het je in contact houdt met de realiteit terwijl het je spirituele bewustzijn vergroot. Daarnaast wordt beweerd dat agaat positieve effecten kan hebben op het immuunsysteem, de spijsvertering en de gezondheid van het hart en de bloedvaten. Voor degenen die in verwachting zijn, wordt agaat vaak aanbevolen als een goede steen om te dragen tijdens de zwangerschap.

Dompel uzelf onder in de natuurlijke schoonheid en energetische eigenschappen van deze agaat kralen. Voeg ze toe aan uw sieradencreaties en profiteer van de potentieel heilzame effecten die ze kunnen bieden.

Bovenstaande informatie is gebaseerd op overlevering en ervaringen van mensen en is geen wetenschappelijk bewijs. Bij gezondheidsproblemen is het altijd raadzaam om professioneel medisch advies in te winnen.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss