10 x edelsteen kralen rond 8mm agaat Multicolour fuchsia

Artikelnummer: Bak 77 / 45384
Artikel 144 van 155
€ 2,99 (inclusief btw)
Voorraad 17 stuks

Edelsteen kralen rond 8mm agaat Multicolour fuchsia

Bekijk de prachtige edelsteen kralen van agaat in een levendige Multicolour Fuchsia tint, met een diameter van 8 mm. Deze kralen zijn een schitterende toevoeging aan uw collectie, of u nu kralen koopt voor sieradenonderdelen, kralen wilt toevoegen aan uw verzameling of zelf armbandjes wilt maken met edelsteen kralen. De veelkleurige schakeringen van deze agaat kralen brengen een levendige en energieke uitstraling in uw ontwerpen.

Deze kraal is vervaardigd uit agaat, wat betekent dat het daadwerkelijk bestaat uit het natuursteen zelf en dat het is voorzien van een coating of verflaag. Dit behoudt de vaste vorm van het gesteente, en er wordt gezegd dat deze agaat een aardende werking heeft, wat een positieve invloed kan hebben op uw sieradenontwerpen.

Agaat staat bekend om zijn reinigende en stabiliserende eigenschappen. Het wordt gezegd dat agaat de aura zuivert, negativiteit omzet in positiviteit en de mentale functies zoals concentratie, perceptie en analytisch vermogen verbetert. Daarnaast heeft agaat een verzachtende en kalmerende werking, en kan het helpen bij het genezen van innerlijke woede of spanning, terwijl het een gevoel van geborgenheid en veiligheid creëert.

Deze prachtige edelsteen is niet alleen een visuele aanvulling op uw sieraden, maar kan ook helpen om de geest, het lichaam en de ziel in balans te brengen. Het kan u ondersteunen bij het bereiken van rust en gronding.

Op de sieradenmarkt wordt agaat vaak beschouwd als een krachtige geluksbrenger. Het is een van de meest gewaardeerde geluksstenen.

Het bovenstaande is gebaseerd op eeuwenlange ervaringen van mensen en is geen wetenschap. Als u gezondheidsklachten heeft, is het altijd raadzaam om medisch advies in te winnen bij een huisarts. Voeg deze prachtige Multicolour Fuchsia agaat kralen toe aan uw collectie en laat hun natuurlijke schoonheid en helende eigenschappen stralen in uw sieradencreaties.

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss