20 gram Glaskralen Rocailles 6/0 (4mm) Bright white pearl

Artikelnummer: lade 230/64739
Artikel 144 van 155
€ 1,50 (inclusief btw)
Voorraad 26 stuks

Glaskralen Rocailles 6/0 (4mm) Bright white pearl

Onze Bright White Pearl glaskralen in het formaat van 6/0 Rocailles zijn een prachtige aanvulling op uw kralenverzameling. Deze heldere witte kralen hebben een parelachtige glans en voegen een vleugje elegantie toe aan uw zelfgemaakte sieraden.

Belangrijkste Kenmerken van de Glaskralen:

- Helder Wit: Deze Rocailles hebben een stralend witte kleur die doet denken aan glinsterende parels. Ze passen perfect bij verschillende sieradenstijlen en kleurencombinaties.

- Parelachtige Glans: De kralen hebben een subtiele parelachtige glans, waardoor ze een vleugje glamour aan uw sieradenprojecten toevoegen.

- Maat 6/0 (4mm): Met een diameter van 4mm zijn deze Rocailles perfect voor het creëren van fijne details in uw sieraden. Ze zijn geschikt voor diverse weef- en rijgtechnieken.

- Veelzijdig Gebruik: Onze Bright White Pearl glaskralen zijn geschikt voor het maken van kettingen, armbanden, oorbellen en andere sieraden. U kunt ze combineren met andere kralen en sieradenonderdelen voor unieke ontwerpen.

- Gat van ca. 1mm: De kralen hebben een gat van ongeveer 1mm, wat geschikt is voor verschillende soorten koorden en draden. U kunt ze gemakkelijk in uw ontwerpen verwerken.

- Grote Hoeveelheid: Dit product wordt geleverd in een grote hoeveelheid 20, gram waardoor u voldoende kralen heeft voor meerdere sieradenprojecten.

Onze Bright White Pearl glaskralen zijn een geweldige keuze voor sieradenmakers die op zoek zijn naar kwalitatieve en elegante kralen. Ze voegen een vleugje luxe toe aan uw zelfgemaakte sieraden en kunnen worden gecombineerd met verschillende kleuren en stijlen. Met hun parelachtige glans zijn ze perfect voor speciale gelegenheden en alledaagse sieraden.

Dankzij ons ruime assortiment en zorgvuldig geselecteerde materialen kunt u bij 't Kralenstulpje altijd rekenen op hoogwaardige kralen en sieradenonderdelen voor uw creaties.

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss