10 x edelsteen kraal Mashan Jade Rond Floral White Gold 4 mm

Artikelnummer: Stelling M- 08 bak Floral
Artikel 22 van 155
€ 1,99 (inclusief btw)
Voorraad 57 stuks

Half edelsteen kraal Mashan Jade Rond Floral White Gold 4 mm

De halfedelsteen kraal van Mashan Jade, met een ronde vorm en een diameter van 4 mm, voegt een vleugje verfijning en elegantie toe aan uw sieradencreaties. Deze kraal heeft een prachtige witte kleur met subtiele gouden accenten, waardoor het een tijdloze en luxe uitstraling heeft.

Mashan Jade staat bekend om zijn kalmerende en harmoniserende eigenschappen, die kunnen helpen bij het bevorderen van innerlijke rust en vrede. Het dragen van sieraden met Mashan Jade kan een gevoel van kalmte en evenwicht bevorderen, en kan ook geluk en welzijn symboliseren.

De witte kleur van de Mashan Jade kraal symboliseert puurheid, zuiverheid en spirituele groei. De toevoeging van gouden accenten geeft de kraal een subtiele glans en elegantie, waardoor uw sieraden een tijdloze en verfijnde uitstraling krijgen.

Het is belangrijk op te merken dat hoewel edelstenen zoals Mashan Jade mogelijk positieve eigenschappen hebben, ze geen vervanging zijn voor medische behandelingen. Bij aanhoudende gezondheidsklachten wordt geadviseerd om een medische professional te raadplegen.

Voeg een vleugje sereniteit, schoonheid en luxe toe aan uw sieraden met deze prachtige halfedelsteen kraal van Mashan Jade in een wit-gouden tint. Laat uw creativiteit de vrije loop en creëer betoverende sieradenstukken die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook een gevoel van vrede en welzijn uitstralen naar de drager.

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss