10 x edelsteen kraal van Rhyolite Jasper 6mm gat: 1mm

Artikelnummer: Lade 231
Artikel 45 van 160
€ 2,49 (inclusief btw)
Voorraad 20 stuks

Half edelsteen kraal van Rhyolite Jasper 6mm gat: 1mm

Voeg een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan uw sieradenprojecten met onze 6mm Rhyolite Jasper half edelsteen kralen. Bij 't Kralenstulpje begrijpen we de waarde van hoogwaardige kralen voor het maken van prachtige sieraden.

Deze kralen zijn gemaakt van Rhyolite Jasper, een steen met een unieke uitstraling die doet denken aan de aarde zelf. De combinatie van aardse tinten en patronen geeft elke kraal een karakteristiek uiterlijk. Maar er schuilt meer achter deze kralen dan alleen hun visuele aantrekkingskracht.

Jasper wordt vaak geassocieerd met aardende eigenschappen, die kunnen helpen bij het creëren van innerlijke balans en harmonie. Het wordt gezegd dat Jasper het uithoudingsvermogen en de conditie verbetert, evenals een positieve werking heeft op botten en tanden. Bovendien kan deze steen helpen bij het verminderen van stressklachten.

Of u nu armbandjes maakt voor uzelf of als geschenk voor anderen, onze 6mm Rhyolite Jasper kralen kunnen een diepere betekenis toevoegen aan uw creaties. Met 't Kralenstulpje kunt u vertrouwen op hoogwaardige edelsteen kralen voor al uw sieradenonderdelen.

Ontdek de veelzijdigheid van deze kralen en laat uw creativiteit de vrije loop terwijl u unieke en betekenisvolle sieraden maakt. Bij 't Kralenstulpje streven we naar de beste kwaliteit en diversiteit in ons aanbod, zodat u kunt genieten van het maken van sieraden die zowel visueel aantrekkelijk als spiritueel verrijkend zijn.

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss