10 x edelsteen kraal Aventurine 10mm gat 1mm

Artikelnummer: Stelling J-32
Artikel 46 van 160
€ 3,99 (inclusief btw)
Voorraad 16 stuks

Edelsteen kraal Aventurine 10mm gat 1mm

De Aventurine edelsteen kraal is een prachtig stukje natuur dat een vleugje natuurlijke schoonheid en energetische kracht aan uw sieradenprojecten toevoegt. Met een diameter van 10 mm en een gat van 1 mm biedt deze kraal talloze mogelijkheden voor creatieve expressie.

Aventurine is bekend om zijn kalmerende en harmoniserende eigenschappen. Het wordt vaak geassocieerd met geluk en voorspoed, waardoor het een geweldige keuze is voor sieraden die positieve energie uitstralen.

Deze kraal heeft een diepgroene kleur die doet denken aan de schoonheid van de natuur. Het wordt vaak gebruikt in sieradenontwerpen om een gevoel van rust en balans over te brengen.

Naast zijn esthetische aantrekkingskracht staat Aventurine erom bekend emotioneel evenwicht te bevorderen en stress te verminderen. Het kan helpen om negatieve emoties los te laten en innerlijke rust te vinden.

Of u nu een armband, ketting of ander sieraad maakt, de Aventurine edelsteen kraal voegt niet alleen een vleugje natuurlijke schoonheid toe, maar kan ook bijdragen aan een positieve en rustgevende sfeer in uw leven.

Laat uw creativiteit stromen en integreer deze prachtige Aventurine kraal in uw zelfgemaakte sieraden, zodat u niet alleen iets moois draagt, maar ook de helende energie van de natuur met u meeneemt.

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss