10 x natuursteen kralen facet geslepen 8mm Multicolor fuchsia-pink opal

Artikelnummer: Bak 77 / 42702
Vorige Artikel 49 van 160 Volgende
€ 2,99 (inclusief btw)
Voorraad 22 stuks

Natuursteen kralen facet geslepen 8mm Multicolor fuchsia-pink opal Rijggat: 1,3mm

Deze prachtige facet geslepen natuursteen kralen van 8mm in een levendige multicolor fuchsia-pink opal tint bieden een opvallende keuze voor uw zelf gemaakte sieraden. Met een rijggat van 1,3mm zijn deze kralen perfect voor het creëren van unieke armbandjes en andere sieradenprojecten.

Deze kraal bestaat hoofdzakelijk uit kwarts en is subtiel gekleurd met haarscheuren die zijn ingekleurd. Hierdoor ontstaat een opvallend uiterlijk dat lijkt op natuurlijke steen. Het is belangrijk om op te merken dat hoewel de kraal een natuurlijke uitstraling heeft, het eigenlijk een imitatie is, waarbij wit gesteente is geverfd om dit effect te bereiken.

Hoewel deze kralen een imitatie zijn, kunnen ze toch een charmante en kleurrijke toevoeging zijn aan uw zelf gemaakte sieraden. Hun levendige kleur en facet geslepen oppervlak kunnen een speelse en levendige uitstraling geven aan uw creaties. Combineer ze met andere kralen en elementen om prachtige sieraden te maken die uw persoonlijke stijl weerspiegelen.

Het is belangrijk op te merken dat de kleur en het uiterlijk van deze imitatie-kralen een bewuste keuze zijn om een bepaalde look na te bootsen. Deze kralen bieden een budgetvriendelijke optie om sieraden te maken die eruitzien als natuursteen, maar zonder de prijs van echt edelsteen.

Houd er rekening mee dat de eigenschappen van deze imitatie-kralen geen wetenschappelijke basis hebben, maar eerder een esthetische keuze zijn. Bij vragen of gezondheidsproblemen wordt altijd aangeraden om professioneel advies in te winnen. Voeg een sprankelende en levendige touch toe aan uw zelf gemaakte sieraden met deze facet geslepen imitatie-kralen.

 

Blijf op de Hoogte!

Blijf op de Hoogte!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss