10 x edelsteen kralen rond 8mm Amazoniet mat Light turquoise multicolour

Artikelnummer: Bak 6 / 44031
Artikel 57 van 155
€ 2,99 (inclusief btw)
Voorraad 22 stuks

Edelsteen kralen rond 8mm Amazonite mat Light turquoise multicolour

Bekijk met interesse de prachtige edelsteen kralen van 8 mm in een zachte licht turquoise multicolor, met een matte afwerking. Deze kralen zijn vervaardigd uit kwarts en chalcedoon, wat betekent dat ze de natuurlijke schoonheid van deze edelstenen behouden, terwijl ze zijn voorzien van een subtiel gecoate afwerking.

Deze Amazonite kralen hebben een rijggat van ongeveer 1 mm, waardoor ze perfect zijn voor het maken van verschillende sieradencreaties. De combinatie van zachte turquoise tinten en de matte afwerking geeft de kralen een rustieke en ingetogen uitstraling, waardoor ze ideaal zijn voor sieraden die een vleugje kalmerende energie willen uitstralen.

Amazonite wordt vaak geassocieerd met een kalmerende werking. Het wordt gezegd dat het kan helpen bij het verminderen van stress en spanning, en het bevorderen van een gevoel van rust en balans. De zachte turquoise tinten van deze kralen kunnen een gevoel van sereniteit en kalmte oproepen, waardoor ze perfect zijn voor sieraden die een rustige en ontspannen sfeer willen creëren.

Het dragen van sieraden met Amazonite kralen kan een subtiel en positief effect hebben op uw algehele welzijn. Het kan u herinneren aan het belang van innerlijke rust en harmonie, en kan een vleugje natuurlijke schoonheid toevoegen aan uw sieradencollectie.

Laat de mat afgewerkte licht turquoise Amazonite kralen u inspireren om prachtige sieraden te maken die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook een gevoel van kalmte en evenwicht overbrengen.

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss