10 x edelsteen kralen rond 8mm amazoniet Multicolour soft turquoise-brown gat: 1mm

Artikelnummer: Bak 7 / 52671
Vorige Artikel 51 van 160 Volgende
€ 2,99 (inclusief btw)
Voorraad 19 stuks

Edelsteen kralen rond 8mm amazonite Multicolour soft turquoise-brown gat: 1mm

Bekijk met belangstelling de prachtige edelsteen kralen van 8 mm in een zachte multicolor tint van zacht turquoise en bruin. Deze ronde kralen zijn vervaardigd uit kwarts en chalcedoon, en behouden de authentieke uitstraling van de natuurlijke edelstenen, inclusief een subtiele coating voor extra verfijning.

Met een rijggat van ongeveer 1 mm zijn deze kralen uitermate geschikt voor het maken van diverse sieraden, zoals armbandjes, kettingen en meer. De harmonieuze combinatie van de serene turquoise en warme bruine tinten maakt deze kralen veelzijdig en geschikt voor verschillende ontwerpen en stijlen.

Amazonite, de edelsteen waaruit deze kralen zijn gemaakt, wordt vaak geassocieerd met kalmerende eigenschappen. De mix van zachte turquoise en rustgevend bruin kan een vleugje natuurlijke sereniteit toevoegen aan uw sieradencreaties. Dit maakt ze niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook betekenisvol in termen van innerlijke rust en evenwicht.

Het dragen van sieraden met deze multicolor zachte turquoise-bruine Amazonite kralen kan een positieve bijdrage leveren aan uw welzijn. Ze herinneren u eraan om te streven naar harmonie en vrede in uw dagelijkse leven. Laat uw creativiteit de vrije loop en maak sieraden die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een vleugje kalme en gebalanceerde energie uitstralen.

Houd er rekening mee dat de kleuren kunnen variëren en dat de kralen een rijggat hebben van ongeveer 1 mm. We nodigen u uit om deze prachtige edelsteen kralen te gebruiken in uw sieradenprojecten en te genieten van de serene en rustgevende uitstraling die ze met zich meebrengen.

 

Blijf op de Hoogte!

Blijf op de Hoogte!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss