10 x natuursteen kralen dalmatian stone 6mm Elm grey-greige

Artikelnummer: Bak 35 / 66096
Artikel 64 van 152
€ 2,49 (inclusief btw)
Voorraad 22 stuks

Natuursteen kralen dalmatian stone 6mm Elm grey-greige

Wij zijn blij om onze prachtige natuursteen kralen van Dalmatian stone in een charmante Elm grey-greige kleur te introduceren. Met een diameter van 6 mm zijn deze kralen een schitterende toevoeging aan uw sieradencreaties.

Deze specifieke kraal is vervaardigd uit Dalmatian stone, een type stollingsgesteente. Wat dit zo bijzonder maakt, is dat dit gesteente in zijn meest pure vorm wordt gebruikt, zonder enige bewerking behalve het zorgvuldige slijpen en polijsten. Dit resulteert in de puurste en meest natuurlijke vorm van natuursteen kralen.

Dalmatian stone staat bekend om zijn beschermende en aardende eigenschappen. Het wordt gezegd dat het een gevoel van veiligheid en geborgenheid biedt, en tegelijkertijd een sterke verbinding met de aarde bevordert. Door deze kralen in uw sieraden te verwerken, voegt u niet alleen visuele pracht toe, maar ook de helende energie van dit bijzondere gesteente.

Wij bij 't Kralenstulpje geloven in het aanbieden van hoogwaardige materialen voor uw sieradenprojecten. Deze Dalmatian stone kralen zijn een uitnodiging om uw creativiteit de vrije loop te laten. Of u nu prachtige armbanden, kettingen of andere sieraden wilt maken, deze natuursteen kralen bieden talloze mogelijkheden.

Wij nodigen u van harte uit om onze collectie te bekijken en te ontdekken hoe u deze schitterende Dalmatian stone kralen kunt gebruiken om uw sieradenprojecten tot leven te brengen.

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss