10 x edelsteen kralen rond 8mm agaat Nature colours beige brown gat c.a. 1mm

Artikelnummer: Bak 131 / 45412
Artikel 70 van 152
€ 2,99 (inclusief btw)
Voorraad 17 stuks

Edelsteen kralen rond 8mm agaat Nature colours beige brown gat c.a. 1mm

Bekijk met bewondering de edelsteen kralen met een diameter van 8 mm in prachtige natuurlijke tinten beige en bruin. Deze kralen zijn samengesteld uit een harmonieuze combinatie van chalcedoon, agaat en kwarts. Wat dit betekent, is dat het item volledig bestaat uit onbewerkt gesteente, met uitzondering van het proces van slijpen en polijsten. Hierdoor behouden de kralen hun natuurlijke staat en vertegenwoordigen ze de zuiverste vorm van natuurstenen kralen. Deze combinatie van chalcedoon, agaat en kwarts straalt een rustgevende en kalmerende energie uit, waardoor deze kralen een waardevolle aanvulling zijn op uw collectie van sieradenonderdelen.

Deze kralen zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ze hebben ook potentiële heilzame eigenschappen. Er wordt gezegd dat deze gesteentecombinatie een kalmerende werking heeft, waardoor het een uitstekende keuze is voor sieraden die een gevoel van rust en evenwicht willen bevorderen.

Wat betreft de agaat, deze edelsteen staat bekend om zijn reinigende en stabiliserende werking op de aura. Agaat wordt gezegd negativiteit te transformeren in positiviteit en de mentale functies te verbeteren, waaronder concentratie, perceptie en analytisch vermogen. Daarnaast staat agaat bekend om zijn vermogen om innerlijke woede en spanning te verzachten en een gevoel van geborgenheid en veiligheid te creëren. Het wordt beschouwd als een prachtige edelsteen om balans te brengen tussen geest, lichaam en ziel, en om te helpen bij het bereiken van innerlijke rust en aarding.

Op de sieradenmarkt staat agaat bekend als een krachtige geluksbrenger. Het wordt vaak gekozen vanwege de positieve energie die het met zich meebrengt. Het is belangrijk op te merken dat de hierboven vermelde eigenschappen gebaseerd zijn op eeuwenlange ervaringen van mensen en geen wetenschappelijk bewijs vormen. Als u gezondheidsproblemen heeft, is het altijd raadzaam om professioneel medisch advies in te winnen bij een huisarts.

Verrijk uw sieradencreaties met deze prachtige en betekenisvolle natuurstenen kralen, en laat hun schoonheid en energie stralen in uw ontwerpen.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss