10 x natuursteen kralen Dalmatian stone 8mm Warm red gat 1mm

Artikelnummer: bak 207/ 58900
Artikel 65 van 155
€ 2,99 (inclusief btw)
Voorraad 12 stuks

Natuursteen kralen dalmatian stone 8mm Warm red gat 1mm

Bekijk deze prachtige collectie natuursteen kralen, samengesteld uit stollingsgesteente dat lijkt op Dalmatian stone. Met een diameter van 8 mm en een rijggat van 1 mm, bieden deze kralen een veelzijdige en inspirerende keuze voor het maken van uw eigen armbandjes met edelsteen kralen.

Deze kralen zijn vervaardigd uit stollingsgesteente dat lijkt op Dalmatian stone. Dit betekent dat ze daadwerkelijk bestaan uit het natuursteen zelf, en tegelijkertijd voorzien zijn van een coating of verflaag. De oorspronkelijke vorm van het gesteente is hierbij behouden gebleven, en de coating voegt een unieke uitstraling toe aan de edelsteen kralen.

Net als bij echte Dalmatian stone, wordt aan dit gesteente ook een beschermende en aardende werking toegeschreven. De warme rode tint van deze kralen kan symbool staan voor passie en vitaliteit, en het wordt vaak gebruikt om gevoelens van geborgenheid en veiligheid te versterken.

Hoewel er veel positieve eigenschappen aan edelstenen worden toegeschreven, is het belangrijk op te merken dat deze claims niet gebaseerd zijn op wetenschappelijk bewijs. Als u gezondheidsklachten heeft, is het altijd verstandig om een professionele medische mening te raadplegen en uw huisarts te bezoeken.

Of u nu bezig bent met het kopen van kralen, sieraden onderdelen of edelsteen kralen voor het maken van armbandjes, deze Dalmatian stone-achtige kralen in hun Warm red tint kunnen een betekenisvolle en kleurrijke toevoeging zijn aan uw creatieve zelf gemaakte sieraden.

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss