Echt Sterling 925 massief zilveren harmony ball Engelenroeper met klankbol zwart verguld

Artikelnummer: J-12 Bak Harmony / ZB925-70
Artikel 50 van 88
€ 34,95 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Echt Sterling 925 massief zilveren harmony ball Engelenroeper met klankbol  zwart verguld

Ontdek de betoverende elegantie van onze Echt Sterling 925 Massief Zilveren Harmony Ball Engelenroeper, verrijkt met een verguld en deels zwart geëmailleerd ontwerp, gecreëerd volgens de traditionele cloisonné methode. Dit meesterwerk, een handgemaakte creatie rechtstreeks uit Mexico, belichaamt een unieke combinatie van vakmanschap en culturele rijkdom, waardoor het meer dan een sieraad is; het is een stukje kunst dat u kunt dragen.

Met een diameter van 20 mm, biedt deze harmony ball een zachte, betoverende klank die ontworpen is om vrede en rust te bevorderen. Het subtiele geluid dat ontstaat bij beweging, heeft door de eeuwen heen in diverse culturen een positieve invloed op de gemoedstoestand van mensen bewezen. Het fungeert als een rustgevend element tijdens momenten van meditatie, waardoor het een essentiële metgezel is voor diegenen die innerlijke rust en sereniteit nastreven.

Naast zijn kalmerende eigenschappen staat deze harmony ball bekend als een krachtige geluksbrenger. Gedragen aan een ketting, een bedelarmband, of zelfs aan een riem, is het niet alleen een prachtig accessoire maar ook een bron van positieve energie en bescherming in uw dagelijks leven.

De veelzijdigheid van de gebruikte materialen – van glas en porselein tot metaal en natuursteen – benadrukt de uniciteit van elk stuk. Maar deze harmony ball is extra bijzonder vanwege zijn zwart vergulde afwerking, een techniek die zowel een visuele als spirituele diepte toevoegt.

Speciaal gewaardeerd door aanstaande moeders, wordt deze harmony ball gezien als een sieraad dat de band tussen moeder en kind versterkt. Vanaf ongeveer de twintigste week van de zwangerschap kan de ongeboren baby de kalmerende klanken van de bal horen. Deze continuïteit van geluid vóór en na de geboorte biedt de baby een bron van comfort en vertrouwdheid.

Deze harmony ball, gekenmerkt door zijn bolvorm en verfijnd met smalle gleuven die het geluid versterken, herbergt een ingenieus ontworpen xylofoontje binnenin. Wanneer een stalen kogeltje daaroverheen beweegt, ontstaat het kenmerkende klankeffect dat zo geliefd is bij velen.

Onze Echt Sterling 925 Massief Zilveren Harmony Ball Engelenroeper is een toonbeeld van esthetiek en spiritualiteit, een juweel dat zowel het oog als de ziel streelt, een tijdloos geschenk van sereniteit.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss