Echt Sterling 925 massief zilveren harmony ball Engelenroeper met klankbol bruin groen verguld

Artikelnummer: J-12 Bak Harmony / ZB925-81
Artikel 51 van 88
€ 34,95 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Echt Sterling 925 massief zilveren harmony ball Engelenroeper met klankbol bruin groen verguld

Ontdek de betoverende wereld van onze Echt Sterling 925 Massief Zilveren Harmony Ball Engelenroeper, kunstzinnig verguld en met precisie geëmailleerd in warme bruin-groene tinten middels de verfijnde cloisonné methode. Deze Mexicaans handgemaakte schat, met een maat van 20 mm, huisvest een zacht tinkellend belletje dat bij elke beweging een rustgevende klank voortbrengt. 

Deze harmony ball is meer dan slechts een sieraad; het is een symbool van rust, een middel voor meditatie, en een brenger van geluk. De subtiele, zoete klanken zijn ontworpen om positieve energieën te bevorderen en een gevoel van vredigheid te cultiveren, waardoor het een onmisbaar bezit wordt voor diegenen die streven naar een kalme en serene geestestoestand. 

Gedragen dicht bij het hart, aan een halsketting, of als een elegante toevoeging aan een bedelarmband, deze harmony ball vervult een speciale rol voor zwangere vrouwen. Vanaf ongeveer 20 weken zwangerschap kan de baby in de buik de tinkelende geluiden horen, waardoor een unieke band tussen moeder en kind wordt gesmeed, geruststellend zowel voor als na de geboorte.

Vervaardigd uit een verscheidenheid aan materialen – variërend van edel glas en porselein tot de fijnste metalen en natuurstenen – spreekt elke harmony ball boekdelen over de diversiteit en schoonheid van het vakmanschap. Deze specifieke creatie, met zijn luxueuze vergulde afwerking en rijkdom aan kleuren, is een getuigenis van de harmonie tussen kunst en natuur.

Maak deel uit van een eeuwenoude traditie en ervaar de harmonieuze klanken en het geluk dat onze Echt Sterling 925 Massief Zilveren Harmony Ball Engelenroeper met zich meebrengt. Een perfect cadeau voor uzelf of een geliefde, bedoeld om vreugde, rust, en welzijn te brengen in elk aspect van het leven.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss