Sorteer op
Sorteer op

7 x 9cm organza cadeau zakjes

Deze maat organza zakjes wordt veel gebruikt voor een afscheidscadeautje bij een bruiloft of trouwerij. Hier past uitstekend een leuk zeepje in, een doosje lucifers, lavendel, een herdenkingsmunt, chocolade of lekkere snoepjes. Doordat het stof doorzichtig is, een soort tule gaas, kunt u een beetje zien wat erin zit. Dat maakt een cadeautje in een organza cadeauzakje extra feestelijk! De maten van de zakjes zijn van het gehele zakje. Aan het lintje bevestig je eenvoudig een labeltje waar je bijvoorbeeld een naam op kunt schrijven.

Organza zakjes

De aantallen van de organzazakjes zijn bij benadering 50 of 100 stuks. Kleinere aantallen worden handmatig geteld. Er kan een afwijking inzitten van maximaal 5% meer of minder. Houdt u hierbij rekening mee wanneer u er precies 100 of 50 stuks nodig bent! Hier is de prijs dan ook naar. Dit telt niet voor de luxe zakjes.

Voile zakje of juwelen zakjes

Ook kan het zijn dat er bij enkele zakjes een paar mm tot een cm afwijking zit in de maat. Het is allemaal handwerk. Wilt u hier rekening mee houden? Ook dit telt niet voor de luxe zakjes en nogmaals, hier de prijs ook naar!

~verkrijgbaar bij 't Kralenstulpje

 

 

© 2009 - 2021 kralenstulpje.nl | sitemap | rss