Sorteer op
Sorteer op

10 x 15cm organza zakjes

Deze organza cadeautasjes hebben een mooi formaat om leuke kleine artikelen in te verpakken zoals flesjes mini shampoo en zeepjes. Het stof organza is doorzichtig en het is gemaakt van een soort tule stof, gaas. Je trekt het zakje dicht aan een lintje of een touwtje en je krijgt dan een feestelijk effect. Het is een ideaal zakje om je zelfgemaakte sieraden in te verpakken. Kettingen, oorbellen en armbanden of sleutelhangers worden extra mooi verpakt in een leuk organza cadeauzakje van 't Kralenstulpje. Aan het lintje bevestig je eenvoudig een labeltje waar je bijvoorbeeld een naam op kunt schrijven. De maten van de zakjes zijn van het gehele zakje.

Organza cadeau zakjes

De aantallen van de organzazakjes zijn bij benadering 50 of 100 stuks. Kleinere aantallen worden handmatig geteld. Er kan een afwijking inzitten van maximaal 5% meer of minder. Houdt u hierbij rekening mee wanneer u er precies 100 of 50 stuks nodig bent! Hier is de prijs dan ook naar. Dit telt niet voor de luxe zakjes.

Voile zakje of juwelen zakjes

Ook kan het zijn dat er bij enkele zakjes een paar mm tot een cm afwijking zit in de maat. Het is allemaal handwerk. Wilt u hier rekening mee houden? Ook dit telt niet voor de luxe zakjes en nogmaals, hier de prijs ook naar!

~verkrijgbaar bij 't Kralenstulpje

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss