Sorteer op
Sorteer op

5 x 7cm organza zakjes (mini)

Let op: Dit zijn kleine mini zakjes!

Deze leuke kleine mini organza cadeauzakjes zijn bijzonder geschikt om leuke kleine artikelen in te verpakken zoals bijvoorbeeld ringen, pepermuntjes, bedeltjes of andere onderdelen om sieraden te maken. De kadozakjes zijn gemaakt van een fijn gaas, een soort tule, ze schijnen dus een beetje door, waardoor je kunt zien wat erin zit! U verpakt het extra feestelijk met een organza cadeauzakje van 't Kralenstulpje! De maten van de zakjes zijn van het gehele zakje. Aan het lintje bevestig je eenvoudig een labeltje waar je bijvoorbeeld een naam op kunt schrijven.

Organza zakjes

De aantallen van de organzazakjes zijn bij benadering 50 of 100 stuks. Kleinere aantallen worden handmatig geteld. Er kan een afwijking inzitten van maximaal 5% meer of minder. Houdt u hierbij rekening mee wanneer u er precies 100 of 50 stuks nodig bent! Hier is de prijs dan ook naar. Dit telt niet voor de luxe zakjes.

Voile zakje of juwelen zakjes

Ook kan het zijn dat er bij enkele zakjes een paar mm tot een cm afwijking zit in de maat. Het is allemaal handwerk. Wilt u hier rekening mee houden? Ook dit telt niet voor de luxe zakjes en nogmaals, hier de prijs ook naar!

~verkrijgbaar bij 't Kralenstulpje

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2022 kralenstulpje.nl | sitemap | rss