Sorteer op
Sorteer op

5 x 7cm organza zakjes (mini)

Let op: Dit zijn kleine mini organza zakjes!

Deze leuke kleine mini organza cadeauzakjes zijn bijzonder geschikt om leuke kleine artikelen in te verpakken zoals bijvoorbeeld ringen, pepermuntjes, bedeltjes of andere onderdelen om sieraden te maken. De kadozakjes zijn gemaakt van een fijn gaas, een soort tule, ze schijnen dus een beetje door, waardoor je kunt zien wat erin zit! U verpakt het extra feestelijk met een organza cadeauzakje van 't Kralenstulpje! De maten van de zakjes zijn van het gehele zakje. Bij een organza zakje is vanaf het lintje naar boven ongeer 2cm, bij deze mini organza zakjes zal dat iets minder zijn. Aan het lintje bevestig je eenvoudig een labeltje waar je bijvoorbeeld een naam op kunt schrijven.

Organza zakjes

De aantallen van de organzazakjes zijn bij benadering 50 of 100 stuks. Kleinere aantallen worden handmatig geteld. Er kan een afwijking inzitten van maximaal 5% meer of minder. Houdt u hierbij rekening mee wanneer u er precies 100 of 50 stuks nodig bent! Hier is de prijs dan ook naar. Dit telt niet voor de luxe zakjes.

Organza zakjes: een populaire optie voor het verpakken van cadeaus

Organza is een veelzijdig materiaal dat zeer geschikt is voor verschillende doeleinden. Het materiaal is stevig en licht, waardoor het perfect is voor het verpakken van kleine items. Organza zakjes zijn een populaire optie voor het verpakken van cadeaus, producten en andere kleine items. Er zijn verschillende organza zakjes te koop, variërend van eenmalig gebruik tot hergebruikbare organza cadeauzakjes. Organza zakjes worden vaak gebruikt door groothandels die producten verpakken voor verkoop. De organza zakjes zorgen ervoor dat de producten stevig en veilig verpakt zijn, waardoor ze goed beschermd zijn tegen beschadiging. Daarnaast zorgen de zakjes ook voor een aantrekkelijke verpakking, waardoor ze een professionele uitstraling hebben. Organza zakjes zijn dus een geweldige optie als u op zoek bent naar een stevige en aantrekkelijke verpakking voor uw producten.

Voile zakje of juwelen zakjes

Ook kan het zijn dat er bij enkele zakjes een paar mm tot een cm afwijking zit in de maat. Het is allemaal handwerk. Wilt u hier rekening mee houden? Ook dit telt niet voor de luxe zakjes en nogmaals, hier de prijs ook naar!

~verkrijgbaar bij 't Kralenstulpje

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss