Sorteer op
Sorteer op

Bloemkralen acryl

U kunt ze overal zien, in de winter minder dan in de lente, bloemen. Ze groeien overal, en er zijn zo ontzettend veel verschillende soorten bloemen, voor mij betekenen bloemen leven in de wereld en ook geven bloemen zo veel kleur aan de wereld en dat ik er gewoon vrolijk van word als ik de bloemen weer zie bloeien in de lente.

Maar niet alleen in de lente zijn er bloemetjes te zien, ook in de winter, herfst en natuurlijk winter. Zo kent iedereen ook wel de grote tulpen velden in Nederland, met allerlei kleuren tulpen. Maar ook rozen zijn er veel zodra het weer beter weer word, nu heeft bijna iedere bloem een betekenis, en zo hoort bij bijna iedereen ook wel een bloemsoort die bij hem/haar past.

Sieraden met bloemen kralen

Rozen: Rozen staan symbool voor liefde en moed, vreugde, verdriet, reinheid en volmaaktheid. De roos is de meest geliefde bloem, en zo ook de bloem die u het snelst aan uw geliefde of vriendinnen zou geven. Zo is de roos ook de meest verkochte bloem wereldwijd.

Tulpen: De tulp is ook echt een bloem die staat voor liefde, welke kleur u ook kiest. Wel zit er verschil in betekenis per kleur, Rode tulpen staan dan ook voor de eeuwige liefde, ook wel logisch gezien de kleur. Gele tulpen staan voor waardering en sympathie, witte tulpen staan symbool voor vergeving en de mooie kleur roze staat voor moederliefde. Ook het combineren van de kleuren is prachtig.

Nu bestaan er natuurlijk nog veen meer bloemen. Maar hoe leuk is het ook om sieraden te hebben met deze bloemen erin verwerkt!? Zo verkopen wij allerlei verschillende kralen in de vorm van een bloem. Wij bieden diverse kleuren kralen in de vorm van een roos, zo kunt u denken aan de kleuren oranje, groen , roze, geel, paars, zwart en lila.

Wilt u nu een mooi cadeau voor iemand maken, een leuk idee is om een mooi sieraad te maken met een van deze kralen, en er een mooie bos bloemen bij te doen. De ontvanger zou het nooit vergeten, en altijd bij het zien van het sieraad, aan die ene keer denken dat u het heeft gegeven. Zo blijven de kralen natuurlijk langer goed dan de bloemen zelf. Weet u nu niet zo goed hoe u sieraden moet maken, of wat u er voor nodig heeft, er zijn wel honderden voorbeelden te vinden met een uitleg. Zo zal u ook zien dat wij echt alles aanbieden om zelf sieraden te maken. Dus neem vooral een kijkje.

Geschreven door Bente van Vondel Stagiaire International Business Studies

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss