Sorteer op

Swarovski & Preciosa Kristal kralen Bicone  4mm

Voor alle andere soorten Swarovski en Preciosa Kristal, verwijzen wij u graag naar de lijst in het linker menu onder "Swarovski kristal kralen". Misschien heeft u wel eens gehoord van Preciosa, "het zusje" van Swarovski. Preciosa kristal is een even vooraanstaand wereldmerk als Swarovski, sterker nog, het verschil is bijna niet te onderscheiden. Echter heeft Preciosa een iets beperkter kleurenpalet dan Swarovski. De beste kristal kralen, waaronder die van het wereldmerk Preciosa, worden met grote precisie gefacetteerd. Het merk Preciosa is bovendien veel betaalbaarder dan Swarovski. U krijgt dus schitterende en hoogwaardige kristallen kralen voor een vriendelijke prijs! In het verleden hebben we een aanzienlijke hoeveelheid Swarovski en Preciosa (in verhouding) tegen zeer lage prijzen kunnen inkopen vanuit een faillissement. Echter, zodra deze voorraad op is, zullen we geen nieuwe bestellingen plaatsen. We hebben ervoor gekozen om onze prijzen niet aanzienlijk te verhogen om zo betaalbaar te blijven voor onze  klanten.

Swarovski kralen hartje Preciosa Kristal kralen

Swarovski & Preciosa Kristal Kralen Bicone 4mm: De Perfecte Balans van Luxe en Formaat

Zoekt u naar een manier om uw zelf gemaakte sieraden een vleugje elegantie te geven? Bij 't Kralenstulpje hebben we precies wat u nodig heeft: Swarovski en Preciosa kristal kralen in bicone vorm, nu ook verkrijgbaar in 4mm grootte. 

Meer Formaat, Meer Mogelijkheden: Waarom 4mm kralen?

Als u op zoek bent naar net een tikje meer aanwezigheid in uw sieraden, dan zijn de 4mm bicone kralen perfect voor u. Deze maat is ideaal voor het maken van oorbellen, armbandjes en kettingen waarin het kristal een prominente rol speelt.

Swarovski 4mm Bicone Kralen kopen: Tijdloze Schoonheid

Wanneer u Swarovski kralen kiest, kiest u voor een eeuw van meesterschap in kristalbewerking. De 4mm bicone kralen zijn geen uitzondering; ze brengen wereldklasse luxe en schittering in uw zelf gemaakte sieraden.

Preciosa 4mm Bicone Kralen: Kwaliteit binnen Handbereik

Niet iedereen heeft het budget voor Swarovski, maar dat betekent niet dat u moet inleveren op kwaliteit. Onze Preciosa 4mm bicone kralen zijn een kosteneffectieve, maar even prachtige, optie.

Wat uw ontwerp ook is, deze kralen kunnen naadloos worden geïntegreerd met andere soorten kralen zoals edelsteen kralen, kleine kraaltjes en andere sieraden onderdelen zoals bedels. Of u nu kiest voor goud, zilver of platinum onderdelen, het eindresultaat zal adembenemend zijn.

't Kralenstulpje: Uw Go-To Kralenwinkel

We streven ernaar om de hoogste kwaliteit kralen en sieraden onderdelen aan te bieden voor al uw sieraden projecten. Of u nu een beginner bent in het maken van armbandjes of een ervaren sieradenmaker, bij ons vindt u wat u zoekt. 

Begin uw volgende sieraden project met onze prachtige 4mm Swarovski en Preciosa bicone kristal kralen en ervaar het zelf!

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss