Sorteer op

Crackle glas kralen 8mm

Crackle glaskralen engeltjes met splitring

Via dit stukje tekst wil ik u graag vertellen over de crackle glaskralen van 8mm. Deze glaskralen hebben een gemiddelde grootte en zijn goed te combineren met andere bedels en hangers. Ze kunnen bijvoorbeeld goed gecombineerd worden met bedelhangers zoals een zonnetje, maantje of veertje. Dit is volledig gebaseerd op uw persoonlijke voorkeuren en ze kunnen met alle bedels en hangers gecombineerd worden.

Crackle kralen hebben een bijzonder effect, het lijkt alsof ze kleine barstjes hebben

Crackle kralen hebben een bijzonder effect, het lijkt alsof ze kleine barstjes hebben. Deze kralen hebben naast het crackle glaseffect ook een crackle patroon. Het rijggat van deze glaskralen varieert tussen 1,3mm en 2mm. Sommige van deze kralen hebben een andere kleur binnenin. Persoonlijk vind ik deze kralen het mooist, omdat ze goed te combineren zijn met andere kleuren. Vanwege de variatie in het rijggat kan het soms lastig zijn om de juiste dikte draad te vinden. Ik vind dit soms uitdagend, omdat ik vaak verschillende soorten kralen wil gebruiken, vooral qua kleur. De crackle glaskralen hebben een transparante gloed, waardoor ze prachtig oplichten wanneer ze in het juiste licht worden geplaatst.

Ik heb zelf al gewerkt met de roodroze crackle kraal. Met deze kralen heb ik een armband gemaakt. Hiervoor had ik niet zoveel kralen nodig en ik heb een bedelhanger gebruikt voor deze armband. Daarom vind ik het handig dat deze kralen per dertig worden verkocht. Voor deze armband heb ik een hartvormige bedelhanger gebruikt, omdat ik vond dat deze het beste paste bij de roodroze crackle kralen. Doordat de kralen per dertig worden verkocht, wist ik zeker dat ik genoeg had en hoefde ik niet precies uit te rekenen hoeveel ik nodig had.

Ik hoop dat u het leuk vond om op deze manier over de crackle glaskralen van 8mm te lezen. Als u nog vragen heeft over de kralen of over welke materialen u kunt gebruiken, kunt u altijd contact met ons opnemen via de e-mail. We helpen u graag verder en streven ernaar om u zo goed mogelijk te informeren.

Ik wens u veel plezier bij het maken van uw eigen sieraad en ik hoop dat u er mooie momenten mee kunt creëren!

Groetjes Jorieke, Stagiaire International Business Studies

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss