Sorteer op
Sorteer op

Crackle glas kralen 8mm

Crackle glaskralen engeltjes met splitring

Via dit stukje tekst ga ik u vertellen over de crackle gals kralen 8mm. Deze glaskralen hebben een gemiddelde grote en zijn goed te combineren met andere bedels en hangers. Deze glaskralen zijn bijvoorbeeld goed te combineren met een bedelhangers zoals een zonnetje, een maantje of veertje. Dit is geheel gebaseerd op uw persoonlijke voorkeuren in verhouding zijn ze met alle bedels en hangers te combineren.

Crackle kralen hebben een bijzonder effect, het lijkt alsof ze kleine barstjes hebben

Deze kralen hebben naast dat ze een crack glas kraal zijn ook een crackle effect. Deze glas kralen hebben een rijg gat tussen de 1,3mm en 2mm. sommige van deze kralen hebben een andere kleur door de kralen heen. Persoonlijk vind ik deze kralen het allermooist, omdat die goed te combineren zijn met andere kleuren. Doordat het rijg gat per kraal verschilt is het soms lastig om de juiste dikte draad te vinden. Zelf vind ik dit soms wel lastig werken, omdat vaak verschillende soorten kralen wil gebruiken en dan vooral kleuren. De crackle glas kralen hebben een transparante gloed over zich heen. Waardoor op het moment dat de kralen in een bepaald licht komen ze heel mooi opschijnen.

Zelf heb ik al mer de rood roze crackle kraal al gewerkt. Met deze kralen heb ik een armband gemaakt. Hiervoor was ik niet zoveel kralen nodig en ik heb een bedel hanger gebruikt voor deze armband. Daarom vind ik het zo handig dat deze kralen per dertig worden verkocht. Voor deze armband heb een hartje bedel hanger gebruikt. Ik heb hiervoor gekozen, omdat ik die het meest vond passen bij de roos rode crackle kralen. Doordat de kralen per dretig worden verkocht worden wist ik zeker dat ik aan dertig genoeg had en dus niet perse hoefde uit te rekenen hoeveel ik nodig had.

Ik hoop dat u het leuk vond om op deze manier over de crackle glas kralen 8mm te lezen. als u nog vragen heeft over de kralen of over welke materialen u kunt gebruiken kunt u altijd per mail contact met ons opnemen. Wij helpen u graag dan graag verder en hopen u zo goed mogelijk te kunnen informeren.

Ik wens u heel veel plezier met het maken van uw eigen sieraad en hoop dat u er leuke momenten mee kunt maken!

Groetjes Jorieke, Stagiaire International Business Studies

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss