Sorteer op
Sorteer op

11 x 16 cm organza cadeau zakjes

Dit transparante organza zakje van stof heeft een satijnen lintje of een koordje waar eenvoudig een bedank kaartje aan te bevestigen is. De stof is doorzichtig als een soort tule waardoor u een beetje kunt zien wat erin zit. Van organza wordt ook bruidskleding gemaakt vandaar dat dit ook zeer geschikt is om bedankjes in te doen voor bruiloften. Dit geeft een extra feestelijk effect aan uw cadeautje. Deze maat is een mooi formaat om bijvoorbeeld een pot creme te verpakken. Hier past ook een flesje parfum in met verpakking of 3 nagellak flesjes of twee kleine flesjes massage olie. Succes verzekerd met zo'n feestelijk organza cadeau zakje als verpakking! Aan het lintje bevestig je eenvoudig een labeltje waar je bijvoorbeeld een naam op kunt schrijven. De maat is van het gehele zakje!

Organza zakjes

De aantallen van de organzazakjes zijn bij benadering 50 of 100 stuks. Kleinere aantallen worden handmatig geteld. Er kan een afwijking inzitten van maximaal 5% meer of minder. Houdt u hierbij rekening mee wanneer u er precies 100 of 50 stuks nodig bent! Hier is de prijs dan ook naar. Dit telt niet voor de luxe zakjes.

Voile zakje of juwelen zakjes

Ook kan het zijn dat er bij enkele zakjes een paar mm tot een cm afwijking zit in de maat. Het is allemaal handwerk. Wilt u hier rekening mee houden? Ook dit telt niet voor de luxe zakjes en nogmaals, hier de prijs ook naar!

~verkrijgbaar bij 't Kralenstulpje

 

© 2009 - 2021 kralenstulpje.nl | sitemap | rss