Sorteer op
Sorteer op

8 x 10cm organza zakjes

Een leuke maat cadeauzakje van organza tule gaas stof om te gebruiken op bijvoorbeeld trouwerijen en bruiloften. Hier past uitstekend een lekker stukje zeep in of heerlijk geurdende lavendel potpouri. Ook zijn deze zakjes goed geschikt om kleine relatiegeschenken in te verpakken. Een aansteker of een klein rolmaatje of bedenk maar iets anders leuks, zoals pepermunt balletjes voor een baby shower. Het cadeautje wordt extra feestelijk verpakt met een organza kado zakje van 't Kralenstulpje. De maten van de zakjes zijn van het gehele zakje. Aan het lintje bevestig je eenvoudig een labeltje waar je bijvoorbeeld een naam op kunt schrijven.

Organza cadeau zakjes

De aantallen van de organzazakjes zijn bij benadering 50 of 100 stuks. Kleinere aantallen worden handmatig geteld. Er kan een afwijking inzitten van maximaal 5% meer of minder. Houdt u hierbij rekening mee wanneer u er precies 100 of 50 stuks nodig bent! Hier is de prijs dan ook naar. Dit telt niet voor de luxe zakjes.

Voile zakje of juwelen zakjes

Ook kan het zijn dat er bij enkele zakjes een paar mm tot een cm afwijking zit in de maat. Het is allemaal handwerk. Wilt u hier rekening mee houden? Ook dit telt niet voor de luxe zakjes en nogmaals, hier de prijs ook naar!

~verkrijgbaar bij 't Kralenstulpje

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss