Sorteer op

Kettelstiften Platinum RVS kleur

Onze kettelstiften in platinum RVS kleur zijn een onmisbaar onderdeel voor uw sieradenontwerpen. De langere kettelstiften en nietstiften worden door de leverancier vaak krom aangeleverd in een grote zak. Wij buigen alles handmatig zoveel mogelijk recht, zodat u geen compleet kromme stiften ontvangt, zoals vaak wel het geval is bij andere leveranciers.

Hoewel we ze zoveel mogelijk recht buigen, kunnen we niet garanderen dat ze 100% kaarsrecht zijn. Gelukkig hoeven ze ook niet kaarsrecht te zijn, aangezien er kralen omheen worden geregen en u niets van het stangetje terugziet. Deze kettelstiften zijn ideaal voor het rijgen van kralen en het maken van hangers, oorbellen, kettingen en andere sieraden. De platinum RVS kleur voegt een elegante en moderne uitstraling toe aan uw creaties.

Bij 't Kralenstulpje bieden we een breed assortiment aan betaalbare sieradenmaterialen, gereedschappen en accessoires van hoge kwaliteit. U kunt veilig bij ons bestellen dankzij ons WebwinkelKeur-keurmerk, en wij bieden alle reguliere betaalopties. Wij sturen u geen ongewenste mails en zorgen ervoor dat uw bestelling snel en veilig bij u thuis wordt bezorgd. Voeg deze platinum RVS kleur kettelstiften toe aan uw winkelwagen en begin vandaag nog met het maken van uw unieke zelfgemaakte sieraden. Bekijk ook onze andere gerelateerde producten voor nog meer inspiratie.

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss