Sorteer op
Sorteer op

Briolette top facet kristal kralen 6 x 4mm

Top facet glaskralen

Ga voor sparkle met onze briolette top facet kristal kralen! Deze kralen laten uw sieraden er net even wat extra uitspringen. Wij verkopen de briolette top facet kristal kralen in allerlei kleuren, van rood tot groen en van roze tot blauw, dus er zit vast en zeker ook iets voor u bij!

Wat houden facet kralen nou eigenlijk precies in?

Facet is een ander woord voor veelhoeken. Deze naam is ontstaan, omdat de bolvormige kralen afgeslepen worden. Zo ontstaan er als het ware allemaal kleine oppervlaktes op de kraal, wat dus veelhoeken genoemd worden. Dit is toegepast op onze kralen, maar gebeurt bijvoorbeeld ook bij diamanten. Diamanten hebben van nature niet de vorm die ze hebben zoals ze bij mensen bekend staan, ze worden zo geslepen.

Doordat de objecten geslepen worden en er allemaal kleine oppervlakten ontstaan, weerkaatst het licht hier op en dit zorgt ervoor dat onze facet kralen een prachtige glans hebben.

Top kwaliteit facet kralen gebruiken?

U kunt onze briolette top facet kristal met heel veel andere kralen van onze site combineren, denk bijvoorbeeld aan acryl kralen en edelsteen kralen. Ook is het leuk om bijvoorbeeld een armbandje te dragen met de facet kralen en om deze dan te combineren met de edelsteen splitkralen. De facet kristal kralen hebben een afmeting van 6 x 4mm. Dit is een hele mooie grootte om bijvoorbeeld uw eigen armbandjes of kettingen mee te maken.

Mocht u op zoek zijn naar briolette facet kristal kralen van een kleinere afmeting, we verkopen deze kralen ook met de afmetingen 4 x 3mm en met de afmetingen 8 x 6mm. Zo kunt u de kralen precies aanpassen naar uw eigen gewenste grootte. De facet kralen zijn absoluut niet leeftijdsgebonden. Het maakt niet uit of u nou 57 bent of 18, ze zijn tijdloos. Bovendien zijn ze momenteel super populair, dus het is zeker een aanrader!

 

Geschreven door Jamila, stagiair vestigingsmanager groothandel.

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss