Sorteer op

Briolette top facet kristal kralen 6 x 4mm

Top facet glaskralen

Ga voor sparkle met onze briolette top facet kristal kralen! Deze kralen geven uw sieraden net dat beetje extra uitstraling. We bieden een breed scala aan kleuren, van rood tot groen en van roze tot blauw, dus er is zeker iets wat bij uw smaak past!

Wat houden facet kralen nou eigenlijk precies in?

Maar wat betekent "facet" eigenlijk precies? Facet verwijst naar de veelhoekige vorm van de kralen. Ze worden afgeslepen, waardoor er verschillende kleine oppervlakken ontstaan, die de facetten worden genoemd. Dit slijpproces wordt niet alleen toegepast op onze kralen, maar ook bijvoorbeeld op diamanten. Diamanten hebben van nature niet de vorm zoals we ze kennen; ze worden geslepen om hun karakteristieke uiterlijk te verkrijgen.

Door het slijpen van de kralen ontstaan er kleine oppervlakken die het licht reflecteren, waardoor onze facetkralen een prachtige glans hebben.

Top kwaliteit facet kralen gebruiken?

U kunt onze briolette top facet kristal kralen uitstekend combineren met andere kralen van onze website, zoals acrylkralen en edelsteenkralen. Het is ook leuk om bijvoorbeeld een armbandje te maken met facetkralen en deze te combineren met edelsteen splitkralen. Onze facet kristal kralen hebben een afmeting van 6 x 4 mm, wat een mooie grootte is voor het maken van uw eigen armbanden of kettingen.

Als u op zoek bent naar kleinere briolette facet kristal kralen, bieden we deze ook aan in de maten 4 x 3 mm en 8 x 6 mm. Zo kunt u de kralen precies aanpassen aan uw gewenste grootte. Facetkralen zijn tijdloos en leeftijdsloos. Of u nu 57 of 18 bent, ze zijn altijd een goede keuze. Bovendien zijn ze momenteel ontzettend populair, dus het is zeker een aanrader!

Geschreven door Jamila, Stagiair Vestigingsmanager Groothandel

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss