Sorteer op
Sorteer op

Aluminium roosjes kralen

U kent de bloem hoogstwaarschijnlijk wel, de roos. Het zijn prachtige bloemen, en worden gebruikt voor allerlei dingen. Niet alleen ziet u ze buiten, maar ook op posters, kalenders, tekeningen noem het allemaal maar op. De meeste struikrozen bloeien vanaf half juni tot september, ze gaan dus best een poosje mee. En dat vinden de meeste mensen helemaal geen probleem, want rozen zijn de best verkochte bloemen van de bloemenmarkt wereldwijd.

De meest bekende is natuurlijk de rode roos, maar ook niet te vergeten, de prachtige witte, roze, gele, oranje en blauwe rozen. Dit zijn dan misschien een paar kleuren die u nog nooit heeft gezien, maar wat bijzonder dat ze bestaan. Het brengt echt kleur in het leven en een bos rozen geven aan iemand is nooit verkeerd. Ik ben er zelf altijd heel blij mee, het is mooi om neer te zetten in bijna iedere vaas en kamer, ook zijn het geen moeilijke bloemen, in verzorging, ik bedoel u hoeft ze alleen in water te zetten.

Sieraden maken met roos kralen

Wel jammer is dat alle bloemen op een gegeven moment dood gaan en toch echt in de groene container belanden. Nu belanden sieraden niet zo snel in de groene container, dus wat een leuke optie is het om een sieraad te maken met mooie roosjes. Deze bieden wij aan, in allerlei kleuren, de kralen zijn gemaakt van aluminium, deze aluminium roosjes hebben wij te koop in allerlei kleuren, en ook verschillende maten, zoals 8 mm , 10 en 12mm.

Het gat waar u draad doorheen kunt rijgen is bij de meeste roosjes kralen 1 mm, dit staat ook in de product omschrijving. de kleuren die wij hebben zijn bijvoorbeeld, rood, roze, verschillende kleuren blauw, bruin, paars, groen, geen, en zo nog veel meer. Dus lijkt het u nu leuk om een mooi cadeau voor iemand te maken, of gewoon even iets leuk voor uw zelf, neem dan vooral een kijkje op onze website.

We bieden natuurlijk ook niet alleen aluminium roosjes aan, maar ook heel veel andere producten, en zeker ook alles voor het zelf maken van sieraden. Zo kunt u met een beetje draad een paar aluminium roosjes al snel een leuk armbandje maken, maar wees vooral creatief en combineer de roosjes ook met andere leuke producten van de webshop. En dan wens ik u heel veel plezier met het creatief nadenken en het lekker bezig zijn met uw eigen dingetje.

 

Geschreven door Bente van Vondel Stagiaire International Business Studies

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss