Sorteer op

Workshop sieraden maken 22-07-2012 Bierum

Dit was een zeer geslaagde workshop sieraden maken in Bierum!  De foto's spreken voor zich, de dames hebben hele leuke boekenleggers gemaakt, zelf sleutelhangers gemaakt en een leuke wikkelarmband geregen! Wat is het toch mooi om te zien hoe creatief mensen kunnen worden in slechts 2,5 uur! Naast een hoop plezier werd er ook zeer geconcentreerd gewerkt aan hun sieraden projecten. 

Leren sieraden maken

Dit kunt u op twee manieren lezen, sieraden maken van leer of leren om sieraden te maken. Dit laatste bedoelen we nu. Tijdens een sieraden workshop leert u hoe u kunt kettelen, oogjes openen en sluiten, rijgen en nog veel meer. Daarna is het aan u om leuke kralen uit te zoeken en hier iets leuks van te maken.

Het is makkelijk om sieraden te maken!

Het is helemaal niet moeilijk om zelf sieraden te maken, u leert het in een handomdraai! Men neemt een tangensetje en ene kralenbord, verder wat basis materialen zoals kralen, rijgdraad, knijpkralen, sluitingen en slotjes, bedels, kettelstiften en nietstiften, en dan gezellig samen aan de slag!

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss