Sorteer op
Sorteer op

13 x 18cm organza zakjes

Organza cadeau zakjes zijn mooie feestelijke zakjes van transparante stof van een soort tule, gaas, vergelijkbaar met het stof van een bruidssluier. Een beetje doorzichtige stof maar net niet helemaal. In dit zakje past met gemak een deodorant roller of twee tubes creme, een pot creme of leuke zelfgemaakte sieraden, armbanden en of kettingen. Wanneer je een cadeautje feestelijk wilt verpakken dan slaag je zeker met de organza cadeauzakjes van 't Kralenstupje. Onze zakjes zijn heel voordelig, vergelijk maar eens met andere winkels binnen Nederland. Aan het lintje bevestig je eenvoudig een labeltje waar je bijvoorbeeld een naam op kunt schrijven. De maten van de zakjes zijn van het gehele zakje.

Organza cadeau zakjes

De aantallen van de organzazakjes zijn bij benadering 50 of 100 stuks. Kleinere aantallen worden handmatig geteld. Er kan een afwijking inzitten van maximaal 5% meer of minder. Houdt u hierbij rekening mee wanneer u er precies 100 of 50 stuks nodig bent! Hier is de prijs dan ook naar. Dit telt niet voor de luxe zakjes.

Voile zakje of juwelen zakjes

Ook kan het zijn dat er bij enkele zakjes een paar mm tot een cm afwijking zit in de maat. Het is allemaal handwerk. Wilt u hier rekening mee houden? Ook dit telt niet voor de luxe zakjes en nogmaals, hier de prijs ook naar!

~verkrijgbaar bij 't Kralenstulpje

 

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss