Sorteer op

Grote hangers, leuk aan sjaal!

Grote hangers

Bovenstaande foto is een bedel van een vleugel, deze staan hier!

Sjaal hangers

Het word weer kouder weer, het warm houden van uw lichaam is wat moeilijker, nu houd ik er heel erg van om een lekkere sjaal te dragen, ze zijn te koop in echt allerlei maten en kleuren, van verschillende stoffen tot verschillende patronen.

En nu dat de gasprijzen zo erg omhoog gaan is het ook erg lekker om u zelf warm te houden in huis door middel van een sjaal. Ook is het tegenwoordig gewoon een deel van de outfit, maar vind u uw sjaal nu niet zo leuk of mist u net wat aan uw sjaal. Hebben wij mooie sjaalhangers te koop, van hele grote tot wat kleiner, dan praat ik over maten van 32 mm x 25 mm tot 39 mm x 17 mm.

Deze hangers kunt uw bevestigen aan uw sjaal door de sjaal door het grootte gat te halen, het oogje aan de bovenkant van de sjaalhanger dient voor het bevestigen van bedeltjes aan de hanger. Zo zijn er zoveel mogelijkheden om uw sjaal een leuke uitstraling te geven en helemaal uw eigen te maken.

Grote bedels

Nu hebben wij natuurlijk ook bedels die u aan de sjaalhanger kunt hanger, zoals een mooie olifant van 49 mm x 64 mm maar ook een uil is erg mooi voor aan uw sjaal. Neem vooral een kijkje op de webshop voor een ideeën en inspiratie, en stel wat leuks samen. Want hoe leuk is het ook om een oude sjaal die u nooit meer draagt op te pimpen, zodat u hem wel weer mooi genoeg vind om te dragen, ook is het een super leuk idee om de sjaal op te pimpen en cadeau te doen aan een echte sjaal liefhebber.

Niet alleen de bedels die onder het kopje sjaalhangers groot staan kunt u bevestigen aan de sjaalhangers, u kunt ook zeker andere bedels van onze webshop hiervoor gebruiken, let alleen wel op te maar van het bedeltje, u snapt natuurlijk dat een heel minimaal bedeltje niet opvalt in die grootte sjaal. Ook kunt u alles vinden op onze webshop om zelf deze bedels te bevestigen, en misschien vind u het op pimpen van uw sjaal niet helemaal uw ding, maar het maken van sieraden wel, ook daarvoor hebben wij echt alles te koop. Neem een kijkje op onze webshop, wees creatief en dan wens ik u heel veel plezier.

Geschreven door Bente van Vondel Stagiaire International Business Studies

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss