Sorteer op
Sorteer op

Blanco metal stamping bedeltjes

Deze zijn geschikt voor 'metal stamping' oftewel het slaan van letters en figuurtjes in je bedeltjes.

Hoe leuk is het om echt een persoonlijk cadeau te krijgen of zelf weg te geven, ik denk dat het een van de mooiste dingen is om te doen, het houd altijd zijn waarde en je denkt altijd aan degene die het aan jou heeft gegeven of andersom.

Nou verkopen wij heel veel verschillenden en erg mooie blanco bedeltjes voor aan kettingen, armbanden, etc.

Je kunt ze laten bedrukken bij een ander bedrijf, of je bent lekker creatief en probeert het zelf. We hebben deze bedeltjes echt in allerlei vormpjes, zoals hartjes, banners, vierkantjes, sterretjes, bloemen, klavertjes en ga zo maar door. Ook hebben wij setjes te koop om ze zelf te stampen. Dit zijn slagletters.

Hoe leuk is het om er een geluk woord op te laten drukken, en dit als cadeau te doen aan iemand wie je geluk wilt wensen voor spannende dagen. Wat ook iedereen wel kent zijn de geboorte armbanden en kettingen, zo kunt u dus ook een klein blanco bedeltje gebruiken om een baby’s naam in te laten graveren. Ook kunt u dit armbandje of kettinkje zelf maken met kettingen van onze webshop, om het nog even iets persoonlijker te maken. In alle bedeltjes zit een klein gaatje waar de ketting of het draad door heen kan.

Naam bedel huisdier

Wat ook nog een leuke optie is, is het maken van een soort tag, voor uw hond, kat of een ander dier. U kunt hierop bijvoorbeeld de naam van uw huisdier op zetten, uw adres, of uw telefoonnummer. Dit zodat als uw huisdier een keer wegloopt, of er een keer iets gebeurd een vreemd iemand altijd weer van wie de hond of kat is en waar hij thuis hoort. Veiligheid voor alles natuurlijk.

Ook een sleutel hanger met uw naam erop is natuurlijk super handig, als u uw sleutels verliest kunnen ze altijd terug gegeven worden. Wat natuurlijk ook superleuk is, is om bff kettingen te laten maken of tweeling kettingen, zet er een leuke tekst op, zorg dat het ene deel van de tekst op het ene bedeltje komt te staan en het andere deel van de tekst op het andere bedeltje. Zo blijf je altijd met elkaar verbonden, ook al moet je elkaar voor een lange tijd missen draag je diegene toch bij je. Ook zijn deze bedeltjes leuk om aan oorbellen te hangen, met een tekst voor een bepaald thema zoals ‘merry x-mas’ voor kerst. Wees lekker creatief en maak het lekker persoonlijk.

Groetjes Bente, stagiaire International Business Studies.

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss