Sorteer op
 • 10 x gemêleerde acryl kraal 10 mm gat 2mm
  10 x gemêleerde acryl kraal 10 mm gat 2mm

  Gemêleerde acryl kraal 10 mm gat 2mm Met deze leuke acryl kralen maakt U de leukste sieraden van het seizoen, combineer, experimenteer en innoveer!
  Gecombineerd met de vele andere soorten kralen, touwen, kapjes etc. bent U…

  € 1,50
 • 20 x gemêleerde acryl kraal 8mm groot gat 4mm
  20 x gemêleerde acryl kraal 8mm groot gat 4mm

  Gemêleerde acryl kraal 8mm groot gat 4mm Bent u op zoek naar een veelzijdige kraal voor uw zelfgemaakte sieraden? De gemêleerde acrylkraal met een diameter van 8mm en een groot gat van 4mm biedt talloze mogelijkheden voor uw…

  € 1,99
 • 1 x Acryl kraal facet gemêleerd Groen goot 20 mm
  1 x Acryl kraal facet gemêleerd Groen goot 20 mm

  Acryl kraal facet gemêleerd Groen goot 20 mm

  € 0,99
 • 10x Kunststof kraal nugut gemeleerd Groen ca 14 mm
  10x Kunststof kraal nugut gemeleerd Groen ca 14 mm

  Per stuk Kunststof kraal nugut gemeleerd Groen ca 14 mm Met deze leuke acryl kralen maakt U de leukste sieraden van het seizoen, combineer, experimenteer en innoveer!
  Gecombineerd met de vele andere soorten kralen, touwen, kapjes…

  € 0,99
 • 10x Kunststof kraal rond gemeleerd Brons / bruin 14 mm
  10x Kunststof kraal rond gemeleerd Brons / bruin 14 mm

  Kunststof kraal rond gemeleerd Brons / bruin 14 mm Met deze leuke acryl kralen maakt U de leukste sieraden van het seizoen, combineer, experimenteer en innoveer!
  Gecombineerd met de vele andere soorten kralen, touwen, kapjes etc.…

  € 0,99
 • 10x Kunststof kraal rondel gemeleerd Brons / bruin 12 mm
  10x Kunststof kraal rondel gemeleerd Brons / bruin 12 mm

  Kunststof kraal rondel gemeleerd Brons / bruin 12 mm Met deze leuke acryl kralen maakt U de leukste sieraden van het seizoen, combineer, experimenteer en innoveer!
  Gecombineerd met de vele andere soorten kralen, touwen, kapjes…

  € 0,99
 • 10x Kunststof kraal rondel gemeleerd Groen 12 mm
  10x Kunststof kraal rondel gemeleerd Groen 12 mm

  Per stuk Kunststof kraal rondel gemeleerd Groen 12 mm Met deze leuke acryl kralen maakt U de leukste sieraden van het seizoen, combineer, experimenteer en innoveer!
  Gecombineerd met de vele andere soorten kralen, touwen, kapjes…

  € 0,99
 • 2x Kunststof kraal plat rechthoekig gemeleerd Brons / bruin 40 mm
  2x Kunststof kraal plat rechthoekig gemeleerd Brons / bruin 40 mm

  Per stuk Kunststof kraal plat rechthoekig gemeleerd Brons / bruin 40 mm Met deze leuke acryl kralen maakt U de leukste sieraden van het seizoen, combineer, experimenteer en innoveer!
  Gecombineerd met de vele andere soorten kralen,…

  € 0,99
 • Per stuk Kunststof hanger speerpunt bruin gemeleerd 50 mm
  Per stuk Kunststof hanger speerpunt bruin gemeleerd 50 mm

  Kunststof hanger speerpunt bruin gemeleerd 50 mm Met deze leuke acryl kralen maakt U de leukste sieraden van het seizoen, combineer, experimenteer en innoveer!
  Gecombineerd met de vele andere soorten kralen, touwen, kapjes etc.…

  € 0,99
 • Per stuk Kunststof hanger speerpunt groen gemeleerd 50 mm
  Per stuk Kunststof hanger speerpunt groen gemeleerd 50 mm

  Kunststof hanger speerpunt groen gemeleerd 50 mm Met deze leuke acryl kralen maakt U de leukste sieraden van het seizoen, combineer, experimenteer en innoveer!
  Gecombineerd met de vele andere soorten kralen, touwen, kapjes etc.…

  € 0,99
 • 15 x  DQ acryl kralen drip-art tube Red-pink ca. 11x8mm (Ø1.9mm)
  15 x DQ acryl kralen drip-art tube Red-pink ca. 11x8mm (Ø1.9mm)

  DQ acryl kralen drip-art tube Red-pink ca. 11x8mm (Ø1.9mm)Bij 't Kralenstulpje hebben we prachtige DQ acryl kralen in een opvallende drip-art tube stijl, in een mix van rood en roze. Deze kralen hebben een afmeting van ongeveer…

  € 1,50
 • 10 x gemêleerde acryl kraal edelsteen look 12 mm gat 2mm rood
  10 x gemêleerde acryl kraal edelsteen look 12 mm gat 2mm rood

  Gemêleerde acryl kraal edelsteen look 12 mm gat 2mm roodDeze gemêleerde acrylkralen met een edelsteenlook zijn een prachtige toevoeging aan uw sieradenprojecten. Met een diameter van 12mm en een gat van 2mm zijn deze kralen…

  € 1,50

Gemêleerde acrylkralen diverse soorten

Gemleerde acryl kralen

Gemêleerde acrylkralen diversen zijn een prachtige toevoeging aan uw collectie acryl kralen. Deze kralen hebben een unieke, gemêleerde kleur en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Ze zijn perfect voor het maken van sieraden of andere kunstwerken. Deze kralen zijn ook geschikt voor het versieren van kleding of meubels. Gemêleerde acrylkralen diversen zijn licht van gewicht, sterk en duurzaam. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig acryl en zijn bestand tegen krassen en vlekken. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor u de perfecte kleur kunt vinden voor uw project. Gemêleerde acrylkralen  zijn een prachtige manier om uw creativiteit te uiten en uw sieraden of andere kunstwerken op te leuken.

Prachtige acryl kralen met een gemêleerd design

Acryl kralen zijn een prachtig materiaal om mee te werken. Ze zijn licht, duurzaam en kunnen in verschillende kleuren en maten worden gemaakt. Gemêleerde acryl kralen zijn een mooie manier om het ontwerp van uw sieraden te verrijken. Deze kralen hebben een unieke combinatie van kleuren die samenkomen om een prachtig effect te creëren. De verschillende kleuren van de kralen geven uw ontwerp meer dimensie en karakter. Of u nu een klassieke of moderne stijl heeft, de gemêleerde acryl kralen zullen uw sieraden een unieke look geven.

Bewerkte acryl kralen

Gemêleerde acryl kralen zijn een populair en veelzijdig materiaal dat vaak wordt gebruikt voor sieraden. Ze zijn gemaakt van een mix van verschillende kleuren acryl, waardoor ze een uniek en mooi effect hebben. Bovendien zijn gemeleerde acryl kralen gemakkelijk te bewerken. Je kunt ze bijvoorbeeld bewerken met verschillende kleuren of patronen, waardoor je een uniek en persoonlijk sieraad kunt maken. De gemeleerde acryl kralen zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor u een breed scala aan mogelijkheden heeft om uw sieraad precies zo te maken als u dat wilt. Dus als u op zoek bent naar een veelzijdige en kleurrijke manier om uw sieraad te maken, dan zijn gemeleerde acryl kralen de perfecte keuze.

Ronde bewerkte acryl kralen

Onze gemeleerde acrylkralen zijn voorzien van een speelse mix van kleuren die uw sieraden een levendige uitstraling geven. Of u nu armbanden, kettingen, oorbellen of andere creaties maakt, met deze gemeleerde kralen kunt u uw eigen unieke stijl tot leven brengen.

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss