per pagina
Sorteer op
    1 - 60 van 81 resultaten
  • 1
  • 2

Facet tussenzetsels  & tussenstukken

Als u al fanatiek bezig bent met het maken van sieraden maar nog niet helemaal tevreden bent of iets extra's mist, dan kunt u een mooi sieraden tussenstukje inzetten om het sieraad nog persoonlijker en unieker te maken.

Bij ons vindt u allerlei soorten en maten tussenstukjes die u kunt gebruiken voor bijvoorbeeld een armband. Stel dat u een mooie ketting heeft gemaakt met een facet hanger en nu op zoek bent naar een bijpassend armbandje, dan hebben wij waarschijnlijk precies wat u zoekt.

Op onze website vindt u alle artikelen die u nodig heeft om een mooie bijpassende armband te maken. We hebben veel verschillende kleuren en vormen facet hangers die u kunt combineren met het sieraad dat u al heeft. Denk bijvoorbeeld aan kleuren zoals Victoria blue, Green opal, Gold-Grey of pink opal (en nog veel meer ;)). Ook verkopen wij de facet tussenstukjes in setjes van vijf, wat ook leuk is om meerdere in een armband te gebruiken!

Tussenstukken gebruiken in sieraden

U kunt de tussenstukjes niet alleen gebruiken voor armbanden, maar ook voor het maken van een mooie ketting of zelfs iets anders, het is helemaal aan u. Hoe creatiever u bent, hoe origineler het sieraad zal zijn. Een ander leuk aspect is dat u de tussenstukjes gewoon opnieuw kunt gebruiken als u het sieraad niet meer zo leuk vindt. Zelf houd ik er namelijk van om af en toe een ander sieraad te maken.

We hebben de facet tussenstukjes in een ronde vorm met twee oogjes aan beide kanten om ze aan het sieraad te bevestigen, net als alle andere facet tussenstukjes die twee oogjes hebben.

Daarnaast hebben we tussenstukjes in de vorm van een druppel, een lang ovaal, een wat breder ovaal en een vierkant. De meest voorkomende facet tussenstukjes op onze webshop hebben afmetingen van 10 x 5 mm, wat een subtiel maar mooi detail is. Ze zijn ook leuk om te combineren met een andere hanger in een oorbel. U kunt bijvoorbeeld eerst het haakje doen, dan het tussenstukje en vervolgens een facet hanger in een bijpassende kleur. Dit kan natuurlijk ook met een sleutelhanger.

Als dit u aanspreekt en u geïnteresseerd bent, neem dan vooral een kijkje op onze website. Ik weet zeker dat er iets voor u tussen zit. U kunt alle sieraden benodigdheden op onze webshop vinden en ik wens u veel plezier met het shoppen en het creatief bezig zijn, want geloof het of niet, het maken van sieraden is helemaal niet zo moeilijk als u denkt.

Geschreven door Bente van Vondel, Stagiaire International Business Studies

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss