Sorteer op
 • 20 x imitatie edelsteen acryl kralen 6mm gat: 2mm
  20 x imitatie edelsteen acryl kralen 6mm gat: 2mm

  20 x imitatie edelsteen acryl kralen 6mm gat: 2mm Met deze leuke acryl kralen maakt U de leukste sieraden van het seizoen, combineer, experimenteer en innoveer!
  Gecombineerd met de vele andere soorten kralen, touwen, kapjes etc.…

  € 1,50
 • c.a. 75 stuks 6mm Ronde drawbench acryl kralen met goud bewerkt roze
  c.a. 75 stuks 6mm Ronde drawbench acryl kralen met goud bewerkt roze

  Gemarmerde acryl kralen in roze. Deze acryl kralen zijn ongeveer per 75 stuks verpakt en hebben een doorsnee van 6 mm. Mooie glans kralen om in zelf sieraden maken te verwerken.

  Met deze leuke acryl kralen maakt U de leukste…

  € 2,99
 • c.a. 75 stuks 6mm Ronde drawbench acryl kralen met goud bewerkt.
  c.a. 75 stuks 6mm Ronde drawbench acryl kralen met goud bewerkt.

  Ronde drawbench acryl kralen met goud bewerkt. Deze goedkope kralen zijn ongeveer 6 mm doorsnee en hebben een rijggat van ongeveer 2 mm. Mooie lichtgewicht acryl parels voor het maken van sieraden en accessoires. Ze zijn ongeveer…

  € 2,99
 • c.a. 75 stuks 6mm Ronde drawbench acryl kralen met goud bewerkt wit
  c.a. 75 stuks 6mm Ronde drawbench acryl kralen met goud bewerkt wit

  Gemarmerde acryl kralen in wit. Deze acryl kralen zijn per onegveer 75 stuks verpakt en hebben een doorsnee van 6 mm. Mooie glans kralen om in zelf sieraden maken te verwerken.

  Met deze leuke acryl kralen maakt U de leukste…

  € 2,99
 • c.a. 75 stuks 6mm Ronde drawbench acryl kralen met goud bewerkt groen
  c.a. 75 stuks 6mm Ronde drawbench acryl kralen met goud bewerkt groen

  Gemarmerde acryl kralen in groen. Deze acryl kralen zijn per ongeveer per 75 stuks verpakt en hebben een doorsnee van 6 mm. Mooie glans kralen om in zelf sieraden maken te verwerken.

  Met deze leuke acryl kralen maakt U de leukste…

  € 2,99
 • c.a. 75 stuks 6mm Ronde drawbench acryl kralen met goud bewerkt blauw
  c.a. 75 stuks 6mm Ronde drawbench acryl kralen met goud bewerkt blauw

  Blauwe acryl kralen 6 mm geaderd. Deze blauwe acryl kralen zijn per (ongeveer) 75 verpakt

  Met deze leuke acryl kralen maakt U de leukste sieraden van het seizoen, combineer, experimenteer en innoveer!
  Gecombineerd met de vele…

  € 2,99

Gemeleerde acrylkralen 6mm

Via deze pagina wil ik u graag meer vertellen over de gemêleerde acryl kralen van 6 mm. Deze kralen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen. Door het diverse aanbod op onze website kan het soms lastig zijn om een keuze te maken uit al die mooie opties. Ik herken dit probleem zelf ook, wanneer er zoveel keuze is en alles er mooi uitziet, kan het moeilijk zijn om te beslissen. Gelukkig zijn er verschillende manieren waarop u kunt kiezen welke materialen en kleuren u wilt gebruiken. Vanwege de mix van kleuren in deze kralen kunnen ze gemakkelijk met elkaar gecombineerd worden.

Acrylkralen combineren

Persoonlijk vind ik de kralen met een gouden randje het gemakkelijkst te combineren. Deze passen goed bij andere kleuren en hangers. U kunt er ook voor kiezen om een transparante draad te gebruiken, waardoor u de kralen dichter op elkaar kunt rijgen. De rijggaten van deze kralen hebben een diameter van twee millimeter. Dit biedt ook de mogelijkheid om kleinere kralen te gebruiken, omdat deze vaak kleinere rijggaten hebben. Hierdoor zijn er meer mogelijkheden om te combineren. Op onze website worden de kralen ook verpakt in verschillende aantallen. Op die manier kunt u gemakkelijk inschatten of het aantal kralen voldoende is of dat u er meer nodig heeft.

We verkopen ook gemêleerde glaskralen, die een transparante gloed met een kleurtje hebben. Deze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en kunnen goed gecombineerd worden met de andere gemêleerde acryl kralen. Ook deze kralen zijn verkrijgbaar in een bepaalde hoeveelheid, bijvoorbeeld per streng van 40 stuks.

Ik hoop dat u het leuk vond om meer te lezen over de gemêleerde acryl kralen. Daarnaast hoop ik dat ik u wat inspiratie heb kunnen geven over de mogelijkheden met deze kralen en welke materialen u kunt gebruiken. Als u nog vragen heeft over de benodigde materialen of over de kralen zelf, kunt u altijd contact met ons opnemen via e-mail. We helpen u graag verder!

Groetjes Jorieke, Stagiaire International Business Studies

Acryl kralen van 6mm - Het combineren van acrylkralen

Onze gemeleerde acrylkralen hebben een levendig uiterlijk dankzij de combinatie van verschillende kleuren die in elkaar overlopen. Ze kunnen gebruikt worden in diverse sieradenprojecten zoals armbanden, kettingen, oorbellen en meer. Met een diameter van 6mm zijn ze perfect om subtiele maar opvallende details aan uw creaties toe te voegen.

De acrylkralen zijn licht in gewicht en comfortabel om te dragen, en ze zijn gemaakt van hoogwaardig acrylmateriaal dat lang meegaat en zijn kleur behoudt.

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss