Goodies ruilen!

Naast onze particuliere klanten hebben ook veel ondernemers de weg naar 't Kralenstulpje gevonden. Dit komt omdat we zelf importeren en zo de prijzen laag kunnen houden. Zo komt het vaak voor dat we zelfs goedkoper zijn dan de groothandel! Hier zijn we best een beetje trots op! Nu hebben wij een leuk idee voor medeondernemers om elkaar te helpen en te steunen met een beetje leuke reklame!

Dit kunnen we doen door goodies met elkaar te ruilen! Wat zijn goodies?

Goodies zijn leuke kleine cadeautjes welke u mee kunt geven met een bestelling om een beetje reklame te maken voor een webshop. Meestal is dat een leuk klein (zelfgemaakt?) cadeautje met een visitekaartje eraan of een flyer erbij. Lijkt het u leuk om goodies met ons te ruilen? We ruilen ze graag met u vanaf 100 stuks. Wij doen dan uw goodies bij onze bestellingen in en u doet dan onze goodies bij uw bestellingen in en zo maken we reklame voor elkaar!

Aan een goodieruil zit ook een linkruil verbonden. Wij plaatsen dan uw webshop hier als goodiepartner en wij gaan er van uit dat u hetzelfde doet voor ons.Zo helpen we elkaar dubbel! Lijkt het u leuk? Stuur dan even een mailtje naar: info@kralenstulpje.nl

Onze goodiepartners zijn:

www.gelukspoppetjes.eu/

www.atelierhobbekol.nl/

 

 

Klik hier om terug te gaan naar Klantenservice

 

 

 

 

© 2009 - 2021 kralenstulpje.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel