Sorteer op
Sorteer op

Druppel glaskralen 9 t/m 12mm

Via deze pagina ik u vertellen over de druppel glaskralen 9 tot en met 12mm. Deze prachtige glaskralen worden verkocht in diverse kleuren verkocht. Daarnaast hebben we ook andere bijzondere glaskralen op de website beschikbaar. We hebben onder andere glaskralen op de website met een transparante kleur waarin rozen zijn verwerkt. Met deze glaskralen kunt u prachtige sieraden maken.

Preciosa kristal druppel kralen

De Preciosa kristal druppel kralen hebben ook daadwerkelijk de vorm van een druppel. Met deze glaskralen kunt u prachtige sieraden maken, zoals armbanden, ketting en oorbellen. We verkopen deze glaskralen in twee verschillende kleuren.

De druppel glaskralen zijn prachtige kralen om te combineren met andere sieraden. Dit komt doordat de meeste glas kralen anders op lichten in de zon of ander licht. Hierdoor stralen ze meerdere kleuren uit en daardoor vallen ze makkelijk te combineren. Door de vorm van de glas kralen zijn ze ook prachtig te gebruiken als een bedel voor een armbandje of ketting. Op deze manier wordt het maken van je eigen sieraden makkelijk gemaakt.

Zelf sieraden maken met druppel glaskralen

Het maken van uw eigen sieraad is niet alleen gemakkelijk door de kleuren van de glas kralen, maar ook door de vorm van de glas kraal. Doordat de glas kralen de vorm hebben van een druppel vallen ze mooi tegen elkaar aan. Dit is bijvoorbeeld een prachtig patroon voor een armband of ketting. Als u bijvoorbeeld een prachtig en sierlijke oorbellen wilt maken. Zijn dit de perfecte kralen voor u. Dit komt door de vorm van de glas kralen en doordat de kralen van glas zijn gemaakt. Hierdoor is de kwaliteit van de druppel kralen hoog.

Ik hoop dat u het leuk vond om op deze manier over de druppel glaskralen 9 tot en met 12mm te lezen. Als u nog vragen heeft over de kralen of welke formaten u het beste kunt gebruiken bij elkaar en welk draad daar voor nodig is. Neem dan gerust per email contact met ons op en dan helpen wij u graag verder.

Ik wens u heel veel plezier met het maken van uw eigen sieraad en hoop dat u er leuke momenten mee kunt maken!

Geschreven door Jorieke Tiggelaar Stagiaire International Business Studies

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss