Sorteer op

Druppel glaskralen 9 t/m 12mm

Via deze pagina wil ik u graag vertellen over de druppel glaskralen met een grootte van 9 tot en met 12 mm. Deze prachtige glaskralen worden in diverse kleuren verkocht, en we hebben ook andere bijzondere glaskralen beschikbaar op onze website. Een van de bijzondere opties zijn glaskralen met een transparante kleur waarin rozen zijn verwerkt. Met deze glaskralen kunt u prachtige sieraden maken.

Preciosa kristal druppel kralen

De Preciosa kristal druppel kralen hebben daadwerkelijk de vorm van een druppel. Met deze glaskralen kunt u prachtige sieraden maken, zoals armbanden, kettingen en oorbellen. We bieden deze glaskralen aan in twee verschillende kleuren.

De druppel glaskralen zijn prachtig om te combineren met andere sieraden omdat ze op verschillende manieren oplichten in het zonlicht of ander licht. Hierdoor stralen ze meerdere kleuren uit en zijn ze makkelijk te combineren. De vorm van de glaskralen maakt ze ook ideaal als bedels voor armbandjes of kettingen. Hierdoor wordt het maken van uw eigen sieraden eenvoudig.

Zelf sieraden maken met druppel glaskralen

Het maken van uw eigen sieraad wordt niet alleen gemakkelijk gemaakt door de kleuren van de glaskralen, maar ook door hun vorm. Doordat de glaskralen de vorm hebben van een druppel, vallen ze mooi tegen elkaar aan en vormen ze bijvoorbeeld een prachtig patroon voor een armband of ketting. Als u sierlijke oorbellen wilt maken, zijn deze kralen perfect voor u. De vorm van de glaskralen en het feit dat ze van glas zijn gemaakt, zorgen voor een hoge kwaliteit.

Ik hoop dat u het leuk vond om op deze manier meer te lezen over de druppel glaskralen van 9 tot en met 12 mm. Als u nog vragen heeft over de kralen, welke formaten goed bij elkaar passen en welk draad het beste gebruikt kan worden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail. We helpen u graag verder.

Ik wens u veel plezier met het maken van uw eigen sieraad en hoop dat u er mooie momenten mee kunt creëren!

Met vriendelijke groeten,

Jorieke Tiggelaar Stagiaire International Business Studies

"Een hobby is een reis naar zelfontdekking en vervulling."

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss