Sorteer op
Sorteer op

Druppel glaskralen > 12mm

Via deze pagina wil ik u wat vertellen over de druppel glaskralen met een formaat van 12 mm en groter. We verkopen deze prachtige druppel glaskralen in diverse kleuren en maten. In ons assortiment hebben we onder andere Italiaanse style mix kralen, glaskralen met een Indiaanse style en nog meer beschikbare opties. Met deze diverse glaskralen vindt iedereen wel iets naar zijn of haar smaak om een perfect sieraad te maken. Voor wie iets speciaals wil, zijn er ook handgemaakte glaskralen beschikbaar. Ik gebruik deze kralen vaak om sieraden te maken voor bijzondere gelegenheden, omdat ze een chique en sierlijke uitstraling hebben. De meeste glaskralen hebben een transparant gedeelte, waardoor de druppelvormige kralen een extra detail krijgen.

Leuke sieraden zelf maken met druppel kralen van glas

Het transparante gedeelte en de verwerkte kleuren in de glaskralen zorgen ervoor dat deze in bepaald licht meerdere kleuren oplichten. De Italiaanse mix glaskralen hebben een ander uiterlijk, omdat er zilverfolie in is verwerkt. De Indiaanse druppel glaskralen hebben, net als de Italiaanse kralenmix, een zilverfolielaagje, maar deze kralen hebben nog één andere kleur gemixt met de zilverfolie.

Creatief met glas kralen in druppelvorm

Daarnaast hebben we ook totaal andere glaskralen beschikbaar op de website, zoals transparante druppel glaskralen met bloemetjes erin verwerkt. Met deze prachtige glaskralen kunt u mooie oorbellen of andere sieraden maken. We hebben ook glaskralen op de website met al een rijggat, wat ze geschikt maakt als bedelhanger voor armbanden, kettingen en enkelbandjes. Deze kralen zijn ook gemakkelijk te gebruiken voor het maken van oorbellen of andere hangers. Ze kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden als sleutelhanger of als hanger voor aan een tas. Ik hoop dat u het leuk vond om op deze manier meer te lezen over de druppel glaskralen groter dan 12 mm. Als u nog vragen heeft over deze glaskralen, neem dan gerust per e-mail contact met ons op en dan helpen wij u graag verder.

Ik wens u heel veel plezier met het maken van uw eigen sieraad en hoop dat u er leuke momenten mee kunt creëren!

Met vriendelijke groeten, Jorieke Tiggelaar Stagiaire International Business Studies

"Kralen zijn de penseelstreken op het canvas van je verbeelding."

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss