Geen resultaten gevonden. Probeer andere filters te gebruiken.

Display's voor armbanden

Er zijn verschillende soorten sieraden displays verkrijgbaar voor armbanden, met velours of met PU leder. Je (zelf gemaakte) armbanden komen hierop goed tot hun recht! Bewaar je armbanden netjes op een rol en het is ook nog een een lust voor het oog! Stal deze armbandendisplay's uit op een marktkraam of beurskraam en de verkoop van uw sieraden kan beginnen!

~verkrijgbaar bij 't Kralenstulpje!

Armbanden displays

Wanneer u op markten en beurzen staat is het mooi om uw armbanden welke u wilt verkopen te showen op mooi armbanden rollen van velours of van PU leer. De armbanden komen dan mooi tot zijn recht en ze zijn op rol gemakkelijk te vervoeren.

Armbandjes verkopen

Wanneer de armbanden mooi tentoongesteld worden laat de verkoop vaak niet lang meer op zich wachten. Een mooie verzorgde marktkraam zorgt voor een goede verkoop van sieraden en onderdelen om sieraden te maken.

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss