Sorteer op
Sorteer op

Display's voor kettingen

We hebben leuke bustes meteen vanuit voorraad leverbaar, voor kettingen! Hang uw ketting over een buste om te bewaren of om op te showen! 't Kralenstulpje verkoopt ketingen display's met velours maar ook met PU leder. Staat u vaak op markten of beurzen of showt u graag kettingen in uw winkel? Dan zijn de kettingen display's van 't Kralenstulpje een hele goede keuze!

~verkrijgbaar bij 't Kralenstulpje!

Kettingendisplays

Kettingen en zelfgemaakte kettingen komen het beste tot zijn recht op een mooie buste. Hierop kunt u de kralen kettingen het beste fotograferen. We hebben mooie solide butes van velours of PU leder, maar we hebben ook buigbare bustes voor een hele zachte prijs.

Juwelendisplays

Juwelen mogen gezien worden, hier is veel tijd en aandacht aan besteed, dus dan ook graag wat aandacht besteden aan de presentatie van onze zelfgemaakte juwelen. Dit doen we met onze collectie juwelendisplays van 't Kralenstulpje.

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss