Sorteer op
Sorteer op

Display kaartjes voor sieraden en oorbellen

Wat zijn ze leuk, de oorbellen kaartjes! Een paar oorbellen zijn zo gemaakt maar ook heel snel verkocht aan zo'n mooi display kaartje in verschillende kleuren! Verder verkoopt 't Kralenstulpje leuke kaartjes om armbanden en kettingen aan te hangen, er zit een gaatje in, dus je hangt ze zo op aan bijvoorbeeld een sieraden rek. Super handig!

~verkrijgbaar bij 't Kralenstulpje!

Display kaartjes voor oorbellen

't Kralenstulpje heeft verschillende kaartjes voor oorbellen in veel kleuren, zoals roze, wit, zwart, goud en zilver. Deze kaartjes haak je eenvoudig vast aan een rekje. Verkoop je oorbellen? Dan is het mooi om te te bevestigen aan een oorbellen kaartje en dan te verpakken in een papieren zakje.

Display kaartjes voor sieraden zoals armbanden en kettingen

't Kralenstulpje heeft verschillende soorten van kaartjes waar je armbandjes en kettingen aan kunt hangen. Deze kaartjes hebben een gaatje waardoor je ze gemakkelijk aan een haakje kunt hangen. Om de kosten hoeft u het niet te laten, want ze hebben maar een heel klein prijsje.

 

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss