Bronzen bedelarmband

Geschreven en gemaakt door Anjes Hermans


Alweer een hele poos geleden dat ik de laatste blog maakte. Een heerlijke vakantie zit er helaas weer op. Inmiddels weer begonnen met het maken van sieraden, zoals deze bedelarmband (en bijpassende oorbellen). Met de kant en klare basis schakelarmband van het kralenstulpje kun je er direct mee aan de slag. Voor deze bedelarmband heb ik gekozen voor brons als basis, maar  dit kun je natuurlijk ook in bijvoorbeeld zilver doen. De combinatie wit, bruin/brons en blauw is overal goed bij te dragen. Door te kiezen voor verschillende vormen kralen wordt een een leuk geheel.

Om deze zelfgemaakte sieraden te maken, kunt u de onderstaande sieraden onderdelen gebruiken, te koop in onze webwinkel! Klik op de linkjes om deze artikelen meteen in uw winkelmandje te plaatsen.- Bedeltjes
-Ringetjes
-Nietstiften
-Kralenkapjes
-Tussenzetsel hart
-Basisarmband
-Briolette kralen
-Kubuskralen
-Keramische glaskralen
-Keramische bladkralen (5 stuks)
-Ivoorkleurige rocailles
-Haakjes

AAN DE SLAG:
 


-Begin vanaf de eerste schakel na de sluiting met het bevestigen van de kralen en bedels. De volgorde die ik gebruikt heb is: de briolette kraal met rocaille, donkerblauwe kraal met rocaille, blaadje, lichtblauwe kraal met kapje en rocaille, bedel dan kubuskraal met rocaille.

-De kralen rijg je op een nietstift, de nietstift knip je op ongeveer 1 cm boven de kraal af. Hier maak je een oogje in met de rondbektang, voor het dichtknijpen hang je het geheel in een van de schakels.
-De bedels bevestig je met een ringetje. Deze buig je iets open, hang de bedel er in en bevestig dit aan een schakel.

-Ga door met de kralen en bedels tot jij hem lang genoeg vindt. Er blijft misschien een stuk over van de armband, dit kun je laten zitten. Dat is dan gelijk een verlengkettinkje.
-Voor een mooie afwerking bevestig je nog een kraal aan de laatste schakel van de armband. (In deze armband is dat een donkerblauwe kraal met kapje en een rocaille.

-De armband is klaar. Bij deze armband heb ik gekozen om aan iedere schakel 1 kraal te bevestigen. Houdt je van een vollere armband kun je er natuurlijk voor kiezen om meerdere kralen aan een schakel te hangen.


DE OORBELLEN:

 -De oorbellen maak je eenvoudig met een haakje. Hier maak je een tussenzetsel aan. Onder aan de tussenzetsel maak je nog een kraaltje. Hier heb ik gekozen voor de donkerblauwe kraal met een kapje en een rocaille.

Veel plezier met het maken van jouw eigen creatie!

 

Terug naar Tutorials

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss