Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Op = op!  Sale kralen en materialen

Bij 't Kralenstulpje hebben we de afgelopen weken hard gewerkt om een grote voorraad kralen op onze website te plaatsen. We hebben een breed scala aan kralen, waaronder zeer bijzondere exemplaren die we hebben overgenomen van een kralenwinkel die zijn deuren heeft gesloten.

Let op: zodra de voorraad op is, kunnen we deze kralen niet meer bijbestellen. Het gaat echt om de laatsten! Dus als u op zoek bent naar die ene unieke kraal, is dit uw kans. Neem de tijd om ons assortiment te bekijken en geniet van een heerlijke kop koffie of thee, want we hebben héééél veel keuze!

Kralensale

Bij 't Kralenstulpje moeten we nu echt inkrimpen. We hebben te veel artikelen die op elkaar lijken en maten en soorten die eigenlijk overbodig zijn. We willen het voor u als klant overzichtelijk houden en voorkomen dat u keuzestress krijgt. Daarom moeten we ruimte maken in ons assortiment.

Tijdens onze kralenopruiming bieden we een aantal van deze artikelen tegen sterk gereduceerde prijzen aan. Als u "op = op" ziet staan, betekent dit dat we deze artikelen niet meer kunnen bijbestellen. Wees er dus snel bij en profiteer van de geweldige kortingen!

We nodigen u uit om te genieten van het rondneuzen in ons assortiment. Ontdek de prachtige kralen en bedels die we te bieden hebben en laat uw creativiteit de vrije loop. Maak unieke sieraden voordat ze voorgoed verdwijnen.

Kralenopruiming - goedkope kralen

Bij 't Kralenstulpje streven we ernaar om u een plezierige winkelervaring te bieden en u te voorzien van hoogwaardige kralen en bedels tegen betaalbare prijzen. We begrijpen dat creativiteit geen grenzen kent, en met onze kralenopruiming willen we ervoor zorgen dat u de materialen kunt krijgen die u nodig heeft om uw sieradenprojecten tot leven te brengen.

Dus ga er even lekker voor zitten, neem een kop koffie of thee erbij, en ontdek de prachtige wereld van kralen en sieraden bij 't Kralenstulpje. Vergeet niet om snel te handelen, want de voorraad is beperkt. We wensen u veel plezier en inspiratie tijdens uw zoektocht naar de perfecte kralen!


Veel plezier met rondneuzen!

Groetjes Esther de Jonge

 

 

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss