2019 Nieuwbrieven van 't Kralenstulpje

Beste lezer,

Wat een geweldig jaar was 2019! Terwijl we terugkijken op de nieuwsbrieven van 't Kralenstulpje die we gedurende het jaar met u hebben gedeeld, willen we u bedanken voor uw voortdurende steun en enthousiasme. Samen hebben we een inspirerende reis gemaakt vol creativiteit, nieuwe ontwerpen en waardevolle tips. Laten we even terugblikken op enkele hoogtepunten van de nieuwsbrieven van 2019.

In januari begonnen we het jaar vol energie en creativiteit. Onze nieuwsbrief stond boordevol ideeën en inspiratie om uw sieradencollectie een frisse start te geven. We deelden tips over het combineren van kleuren, het gebruik van verschillende kralen en het creëren van unieke ontwerpen. We hopen dat u geïnspireerd raakte om uw eigen stijl te ontdekken en prachtige sieraden te maken.

De mooiste kralenwinkel

In februari stond de liefde centraal in onze nieuwsbrief, want Valentijnsdag stond voor de deur. We hebben u geïnspireerd met romantische sieradenideeën, van hartvormige bedels tot delicate armbanden en halskettingen. Of u nu iets speciaals wilde maken voor uw geliefde of gewoon wat extra liefde aan uw eigen collectie wilde toevoegen, we hopen dat u met onze tips de perfecte sieraden hebt kunnen creëren.

Naarmate de lente naderde, brachten we in maart een ode aan de natuur. Onze nieuwsbrief zat vol met bloemige ontwerpen, kleurrijke kralen en tips voor het maken van sieraden geïnspireerd door de prachtige bloemenwereld. We wilden dat u de schoonheid van de natuur kon vastleggen in uw eigen handgemaakte sieraden en we hopen dat u geïnspireerd raakte om uw eigen bloemenpracht te creëren.

April bracht een speels tintje met zich mee, want we vierden de lente met leuke en creatieve ontwerpen. Van vrolijke dierenbedels tot kleurrijke tassels, we wilden dat u uw sieradenwerkplaats vulde met een gevoel van vreugde en levendigheid. We hopen dat u hebt genoten van het verkennen van nieuwe technieken en het maken van sieraden die een glimlach op uw gezicht toveren.

In mei vierden we moeders en de bijzondere vrouwen in ons leven. Onze nieuwsbrief stond vol met cadeau-ideeën voor Moederdag en tips voor het maken van persoonlijke sieraden om uw waardering en liefde te tonen. We hopen dat u hebt genoten van het creëren van unieke stukken die een speciale betekenis hebben voor de belangrijke vrouwen in uw leven.

De beste kralenwinkel

Naarmate de zomer naderde, brachten we in juni een vleugje zonnige vibes naar onze nieuwsbrief. We deelden zomerse sieradenideeën, van kleurrijke armbanden tot speelse enkelbandjes. Of u nu naar het strand ging of gewoon genoot van de warmere dagen, we wilden dat uw sieraden uw zomerstijl weerspiegelden. We hopen dat onze nieuwsbrief u heeft geïnspireerd om te schitteren met uw eigen handgemaakte accessoires.

In juli vierden we onze klanten, want zonder u zouden we niet zijn waar we nu zijn. We bedankten u voor uw voortdurende steun en deelname aan onze 't Kralenstulpje-gemeenschap. Als blijk van waardering deelden we exclusieve kortingscodes, organiseerden we speciale winacties en boden we u de kans om uw eigen sieradenverhalen met ons te delen. U maakt echt deel uit van de 't Kralenstulpje-klantenkring en we zijn dankbaar voor uw betrokkenheid.

Augustus bracht een tropisch gevoel in onze nieuwsbrief. We hebben u geïnspireerd met exotische kralen, kleurrijke ontwerpen en tips om uw zomerse sieraden een extra vleugje avontuur te geven. Of u nu op vakantie ging of gewoon de zomerse sfeer wilde omarmen, we hopen dat u geïnspireerd raakte om uw eigen tropische oase van sieraden te creëren.

September stond in het teken van de herfst. Terwijl de bladeren begonnen te verkleuren en de temperaturen daalden, wilden we ervoor zorgen dat uw sieraden de warmte en schoonheid van het najaar weerspiegelden. We deelden tips voor het maken van sieraden met herfstkleuren, het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en leer, en nog veel meer. We hopen dat u genoten hebt van het omarmen van de seizoensverandering in uw sieradencreaties.

In oktober brachten we een beetje magie in onze nieuwsbrief, want Halloween stond voor de deur. We deelden enge en spookachtige sieradenideeën, van betoverende bedels tot griezelige halskettingen. Of u nu naar een kostuumfeest ging of gewoon van de vakantie genoot, we wilden ervoor zorgen dat uw sieraden uw Halloween-stijl weerspiegelden.

De leukste kralenwinkel

November bracht de vakantiestemming met zich mee. We deelden ideeën voor feestelijke sieraden voor Thanksgiving en kerst. We gaven tips voor het maken van persoonlijke cadeaus, het versieren van uw huis met kralencreaties en het toevoegen van een vleugje sprankeling aan uw feestelijke outfits. We hopen dat onze nieuwsbrief u heeft geïnspireerd om de magie van de feestdagen in uw eigen handgemaakte sieraden te vangen.

En tot slot, in december, vierden we de afsluiting van het jaar. We bedankten u voor uw steun, deelden hoogtepunten van het afgelopen jaar en wensten u fijne feestdagen. We hopen dat u hebt genoten van onze nieuwsbrieven en dat ze uw creativiteit hebben aangewakkerd.

Met deze terugblik op de nieuwsbrieven van 2019 willen we u bedanken voor uw voortdurende betrokkenheid en enthousiasme. We hopen dat onze nieuwsbrieven u hebben geïnspireerd, uw creativiteit hebben gestimuleerd en u hebben laten zien dat de mogelijkheden van sieraden maken eindeloos zijn.

We kijken uit naar een nieuw jaar vol prachtige sieradencreaties, nieuwe trends en vooral uw voortdurende deelname aan onze gemeenschap. Bedankt voor uw steun en laten we samen van 2020 een schitterend jaar maken!

Met vriendelijke groet,

Esther de Jonge van 't Kralenstulpje

 

Terug naar nieuwsbrieven archief

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss