01-07-2019 Nieuwsbrief van 't Kralenstulpje

Vele nieuwsbrieven van ’t Kralenstulpje heb ik in het verleden gewijd aan mijn lieve Honden, Pim en Diesel, Pim de bruine en Diesel de zwarte Labrador.

Het gekke is dat wij mensen honden ook menselijke eigenschappen toedichten maar sommige wetenschappers bestrijden dit. Maar ik weet toch zeker dat er bepaalde trekjes zoals ondeugd, grappen maken, heel veel liefde geven en niet alleen voor koekjes en snoep toch echte eigenschappen zijn die bij mijn honden passen.

Diesel de serieuze van de twee en Pim was de grapjas! Pim was ook wel eens jaloers op Diesel. Diesel kon heel goed apporteren en was super snel en Pim viste altijd achter het net. Pim had hierdoor ook geen zin meer om achter de bal aan te rennen, hoe menselijk is dit? In het water pakte Diesel ook altijd de bal. Hij zwom dan een heel eind het kanaal in om vervolgens heel trots met de bal (of iets wat er op leek) terug te komen. Pim was dan zo jaloers dat hij de bal vlak bij de kant van Diesel afpakte en Diesel onder water duwde. Dan was ik wel een heel boos op deze bruine flapdrol of Labradrol zoals we wel eens gekscherend zeiden. Maar deze twee waren altijd bij elkaar, dag en nacht. Samen spelen, samen slapen, samen eten, 12 jaar lang zijn ze samen geweest. Wat konden ze samen hard snurken, net twee echte volwassen kerels, ik was blij dat ze beneden sliepen, haha!

Maar 26 juni is mijn/onze lieve bruine Labrador Pim ingeslapen. Hij is 12 jaar geworden en heeft een mooi leven gehad. Enige maanden geleden heeft Pim een tia gehad en hij is daarna erg achteruit gegaan. Ondanks alle goede zorgen is vorige week het besluit genomen dat het niet meer ging voor Pim en Diesel was erbij zodat hij afscheid kon nemen ? Diesel wordt nu extra in de gaten gehouden want die twee waren echt onafscheidelijk. Ik wil An van Geel en haar familie ontzettend bedanken voor al haar liefde en goede zorgen en ook heel veel sterkte wensen ❤

Inmiddels kan ik melden dat het gelukkig redelijk goed gaat met Diesel!

TUTORIAL

Anjes heeft weer een leuke tutorial gemaakt !

  

FACEBOOK ACTIE!

Winnen!!! 2 x Imitatieleren horloge (4cm) dubbel met strass studs ± 44cm, ± 10mm breed, in maat verstelbaar, binnenmaat ± 18-20cm. Voor wie wil jij deze leuke zomerse horloge winnen? Je krijgt hem zelf ook! 't Kralenstulpje geeft er twee stuks aan de winnaar! Eentje voor jou en eentje voor....??? Like onze pagina, deel dit bericht openbaar en tag zoveel mogelijk vriendinnen die dit zouden moeten weten! Zet onder dit bericht waarom je deze mooie horloge zou willen winnen voor jou en een dierbaar persoon. Op 31 juli wordt de winnaar bekend gemaakt bij deze post op Facebook! Klik hier!

HUISDIERENBEDELS

Huisdieren houden van mensen. Zo zoekt de kat vaak zijn eigen baasje uit door gewoon aan te komen lopen. Honden zijn ook stapelgek op mensen.

Ze doen niets liever dan de mens te achtervolgen, (lees stalken, vaak struikelde ik bijna over 1 van mijn 2 Labrador Retrievers, soms over alle twee tegelijk)  te helpen (Ik breng jou alvast mijn voederbak zodat jij weet wat erin moet) en te knuffelen (ik geef jou nu een kopje, en geef jou spontaan een poot (al dan niet recht in je gezicht, want echt controle heb ik daar niet over en daardoor ben ik iets minder subtiel) dus je weet dat je mij nu moet aaien, het liefs onder mijn buik ;-) )

Daarna trek ik  jou aan je ochtendjas mee naar de kast, (Ik neem je mee, mee, mee, mee mee…) zodat je me een stokje kunt geven. Aldus zééér behulpzaam!

Een hond is bereid alles voor zijn baasje te doen, in ruil voor liefde, aandacht en een beloning, vooral in de vorm van eten! Daarom zijn ze heel goed te trainen als hulphond, een hond wil graag voor zijn baasje aan de slag, als hij daarna een lekker koekje mag!

Leuke dierenbedels bij 't Kralenstulpje!

Heeft u onze leuke dieren bedeltjes al gezien? Klik hier!

Wij hebben dan  ook een hele leuke bedel, "until they all have a home", welke geschikt is om aan een halsband van een hond (of kat) te hangen. Prachtig mooi bijvoorbeeld voor alle honden en katten die een goed tehuis zoeken!

Deze bedel was nergens meer verkrijgbaar en heb ik speciaal laten maken.  Ik ben zelf heel erg begaan met het lot van dieren. Dieren zijn afhankelijk van ons en hierdoor heel kwetsbaar. Met deze bedel hopen wij nog meer mensen bewust te maken van het feit dat alle dieren een goed tehuis verdienen.

NIEUW BINNEN!

We krijgen deze week weer heel veel artikelen binnen, houd onze pagina nieuw binnen daarom maar even goed in de gaten ;-)

Wist u dat u altijd een gratis cadeautje kunt meebestellen? Klik op de onderstaande afbeelding en voeg het gratis cadeautje toe aan uw winkelmandje. Vergeet het niet, want we geven het graag aan u!
 

Mocht u ergens vragen over hebben dan mag u mij natuurlijk  altijd  mailen via info@kralenstulpje.nl

Hartelijke groetjes,

 

Esther de Jonge

 

Terug naar nieuwsbrieven archief

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss