Wat gebeurde er deze week bij 't Kralenstulpje?

STORING

Afgelopen week was het even schrikken geblazen want er was een redelijke grote storing op het platform van Mijnwebwinkel. We hebben van deze “kans” gebruik gemaakt om ons magazijn mooi op te ruimen, en we hebben hierdoor nog een paar hele leuke verrassingspakketten kunnen samen stellen!

Gelukkig was deze storing later op de avond opgelost en hebben we hierna geen problemen meer ondervonden.

ZOMERVAKANTIE KRALEN RIJGEN

De vakantieperiode staat voor de deur!

Dat is een tijd waar bijna iedereen naar uit kijkt, lekker de boel de boel, even helemaal niets!
Waar gaan jullie naar toe met vakantie?

Ik merk dat heel veel winkels hun welverdiende vakantiesluiting hebben en dat begrijp ik ook heel best! Maar ik kan me ook goed voorstellen, wanneer je dan nog snel even iets nodig bent je geen weken wilt wachten op je materialen om sieraden te maken, of dat je moet wachten op je (organza) cadeauzakjes of op je prijslabeltjes. Misschien ga je nog onverwacht op een zomermarkt of braderie staan en dan is het toch nog leuk wanneer je nog snel even je displaymaterialen kan bestellen.

Gelukkig kan dat gewoon bij ’t Kralenstulpje! Wij gaan, evenals voorgaande jaren gewoon door in de zomer!

Bent je iets nodig dan kunt je bij ’t Kralenstulpje met een gerust hart je bestelling plaatsen en dan heb je het snel in huis (als het aan ons ligt) Bij PostNl is het altijd nog even afwachten natuurlijk, maar doorgaans gaat dat lekker vlot. Ik heb nog wel eens gehoord dat er in de vakantie wat vertraging in de bezorging kan ontstaan vanwege vakantiewerkers bij PostNL.

Daarom is ons advies altijd, wacht niet te lang met bestellen. En als het echt spoed heeft, dan kun je dit in de opmerkingen schrijven. PostNL doet hier niets mee, maar wij kunnen wel kijken wat we op dat moment voor je kunnen betekenen.

Als je dan toch nog een bestelling gaat plaatsen, dan zijn die verzendkosten altijd zo enorm jammer.

Maar helaas, deze moeten we ook gewoon betalen en er moet ook nog een goede verpakking om uw zorgvuldig uitgekozen en bestelde artikelen. Dat compenseren wij graag door je een gratis cadeautje mee te laten bestellen, één gratis cadeautje per bestelling.

Vanaf 50 euro verzenden we helemaal gratis via PostNL en vanaf 100 euro verzenden we ook gratis naar België en Duitsland. Naar België en Duitsland verzenden we altijd via verzekerde pakketpost. Maar ook dan mag je gewoon je gratis cadeautje mee bestellen hoor!

BRIOLETTE KRISTAL KRALEN

Je kent ze vast wel, die prachtige fonkelende donutvormige facet kristalkralen. Ze zijn heel erg populair bij DQ sieradenmakers en ontwerpers omdat ze een hele luxe uitstraling hebben maar toch heel erg betaalbaar zijn.

Ze worden vaak gecombineerd met prachtige glanzende kubus kristal kralen.

Voor nu wens ik jullie alvast een heel fijn weekend en voor de mensen die vakantie hebben,
een hele fijne relaxte vakantie toegewenst!!

 

Mocht je ergens vragen over hebben dan mag je mij natuurlijk altijd  mailen via info@kralenstulpje.nl

Hartelijke groetjes,


Esther de Jonge

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis nooit meer iets van onze leuke acties, cadeautjes en kortingen!
Klik hier!

Facebook  |  Twitter  |  Pinterest  | InstagramTutorials | Forum

Klik hier om terug te keren naar het nieuwsbrieven archief

 

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss